Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Η "Αυγή"... καρφώνει την Φωτίου

Ελλάδα

"Πόλεμος" ανάμεσα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την εφημερίδα-όργανο του κόμματος, "Αυγή", ξέσπασε σήμερα με αφορμή την τροπολογία του Μαξίμου για τις offshore.

Με αφορμή τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, υποστήριξε στον Real FM ότι η "Αυγή" γνώριζε πως η Κυβέρνηση ετοίμαζε την τροπολογία για τις offshore. Την δήλωση διέψευσαν κατηγορηματικά σήμερα οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, η Θεανώ Φωτίου υποστήριξε πως ούτε με την πρώτη τροπολογία επιτρεπόταν να βρίσκονται πολιτικά πρόσωπα σε offshore εταιρείες στις οποίες δεν μπορεί να έχει πρόσβαση η ΕΕ.

Ερωτηθείσα εάν θεωρεί ότι η "Αυγή" πίεσε την κυβέρνηση σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα η κα. Φωτίου απάντησε: «Εγώ λοιπόν λέω, ότι η Αυγή ακριβώς με όλη αυτή την ιστορία, ήξερε ότι η κυβέρνηση ετοίμαζε αυτή την τροπολογία».

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης της κ. Φωτίου, οι δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τον Real FM, στον οποίο μετέφεραν ότι δεν είχαν καμία πληροφόρηση σχετικά με την τροπολογία για τις offshore.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρακύλα χωρίς τέλος για ΣΥΡΙΖΑ – Προβάδισμα Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Την κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μία ακόμα δημοσκόπηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου των πολιτών βρίσκεται ξεκάθαρα στην πέμπτη θέση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμ...

ΣΥΡΙΖΑ: Διχασμένος και στη Διάσκεψη των Προέδρων

Ακόμα και στη Διάσκεψη Προέδρων στη Βουλή εμφανίστηκε διχασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ο ορισμός νέου επικεφαλής στον Συνήγορο του Πολίτη. Πληροφορίες αναφέρουν ...

Φόρτωση άρθρων...