Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

Η Edenred και το Δείπνο Αγάπης ενώθηκαν για καλό σκοπό

Ελλάδα

Η Edenred Ελλάδας για έκτη συνεχή χρονιά συμμετείχε στο «Ideal Day», την παγκόσμια πρωτοβουλία του Ομίλου της Edenred, που κάθε χρόνο σταθερά παρακινεί χιλιάδες εργαζομένους ανά τον κόσμο να συμμετάσχουν σε δράσεις με θετικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες. Φέτος, με στόχο να αυξήσει τον αντίκτυπο και τη συνεισφορά της στην τοπική κοινωνία, αναβαθμίστηκε σε «Ideal Week».

Σε αυτό το πλαίσιο, η Edenred Ελλάδας ένωσε τις δυνάμεις της για δεύτερη φορά με το Δείπνο Αγάπης, για να προσφέρει σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. 

Συγκεκριμένα, από τις 25 και μέχρι τις 29 Ιουνίου, εργαζόμενοι της Edenred προχώρησαν σε πράξεις αλληλεγγύης και υποστήριξης και μαζί με εθελοντές του Δείπνου Αγάπης τη μια μέρα μαγείρεψαν 350 μερίδες φαγητού και στη συνέχεια 3 απογεύματα διένειμαν γεύματα σε αστέγους στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά. 

Επιπλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης συμμετείχε σε ένα εργαστήριο παρασκευής τυριού μαζί με την εθελοντική
ομάδα Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης, το οποίο μεριμνά για άστεγους και οικογένειες που βρίσκονται
σε ανάγκη.

Οι συγκεκριμένες δράσεις εντάσσονται στη γενικότερη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ideal» του Ομίλου, η οποία περιλαμβάνει τους πυλώνες Ideal People, Ideal Planet και Ideal Progress. 

Η στρατηγική εστιάζει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος και στη δημιουργία αξίας για την κοινωνία. 

Φέτος, με στόχο να προάγει η εταιρεία την ευημερία και να συμβάλει στην τοπική ανάπτυξη δόθηκε έμφαση στον άνθρωπο.

Η Edenred και το Δείπνο Αγάπης ενώθηκαν για καλό σκοπό

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Κασιδιάρης κατέθεσε νέο αίτημα αποφυλάκισης

Nέο αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε στα Δικαστήρια Λαμίας η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή...

Δολοφονία στο Ψυχικό: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα από δύο άτομα στο κινητό του 54χρονου τοπογράφου

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Από την ανάλυση του κινητού του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε την Τρίτη στο Ψ...

Φόρτωση άρθρων...