Σαββάτο
28 Σεπτεμβρίου 2024

Η στιγμή που ο Νετανιάχου εγκρίνει την επίθεση στη Βηρυτό (Photos)

Ελλάδα

Το γραφείο του Πρωθυπουργού του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου ενέκρινε την αεροπορική επιδρομή στη Βηρυτό από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Νέα Υόρκη.

Το ισραηλινό πρωθυπουργικό γραφείο έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που, όπως λέει, απεικονίζει τον Νετανιάχου να εγκρίνει την αεροπορική επιδρομή στο αρχηγείο της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό νωρίτερα σήμερα.

Η φωτογραφία φαίνεται να δείχνει τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό στο ξενοδοχείο του στη Νέα Υόρκη, μαζί με στρατιωτικό αξιωματούχο και τον αρχηγό του επιτελείου του.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα επιστρέψει απόψε από τη Νέα Υόρκη στο Ισραήλ, ανακοίνωσε το γραφείο του.

Ο Νετανιάχου θα απογειωθεί από τη Νέα Υόρκη σήμερα στις 3 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας, ανέφερε. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει το Σάββατο.

Η στιγμή που ο Νετανιάχου εγκρίνει την επίθεση στη Βηρυτό

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Φρεγάτα «Σπέτσαι» αναχωρεί για την Ερυθρά Θάλασσα - Στη Σαλαμίνα ο Δένδιας

Τη σκυτάλη παίρνει από τη Φρεγάτα «Ψαρά» παίρνει η Φρεγάτα «Σπέτσαι», στο πλαίσιο της Επιχείρησης «Ασπίδες», για την προστασία του εμπορικού στόλου από τις επιθέσεις των Χούθι, στη...

Συνελήφθησαν οι παλαιοχριστιανοί της Κορινθίας που άρπαξαν το μωρό τους και εξαφανίστηκαν

Συνελήφθη σε σπίτι στην Κερατέα, ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο οποίο άρπαξε το νεογέννητο κοριτσάκι του από το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Σύμφωνα με πληροφορίες, και η σ...

Φόρτωση άρθρων...