Τετάρτη
25 Σεπτεμβρίου 2024

Ηλεκτρικός: Φωτιά κάτω από συρμό στη Νερατζιώτισσα - Προβλήματα στα δρομολόγια

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στη Νερατζιώτισσα στο Μαρούσι, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις γραμμές του Ηλεκτρικού, κάτω από έναν συρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, άρχισαν να βγαίνουν έντονοι καπνοί και στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, που έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά. 

Όταν έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες, δεν υπήρχαν επιβάτες εντός του βαγονιού και έτσι δεν προχώρησαν σε κάποιον απεγκλωβισμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επιβάτες που είδαν τη φωτιά τράβηξαν το φρένο κινδύνου και ο συρμός ακινητοποιήθηκε. Οι επιβάτες βγήκαν από τα παράθυρα και περπάτησαν πάνω στις ράγες έως τον σταθμό της Νερατζιώτισσας. 

Τα δρομολόγια έχουν σταματήσει προσωρινά. Σύμφωνα με τον ΗΣΑΠ, «στη Γραμμή 1 η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Νέα Ιωνία- Πειραιάς, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε πλησίον της τροχιάς».

Δύο συρμοί που κινούνταν κοντά στο σημείο της φωτιάς ακινητοποιήθηκαν, καθώς διεκόπη η ηλεκτροδότηση της γραμμής και εκκενώθηκαν.

Η Πυροσβεστική κάνει λόγο για μικρή εστία σε πευκοβελόνες, κάτω από συρμό, που αντιμετωπίστηκε.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αίγιο: Αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του - Την απείλησε με μαχαίρι

Τον απόλυτο τρόμο έζησε 11χρονη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», στα χέρια συγγενικού της προσώπου το οποίο υπό την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και ...

Προσωπικός γιατρός για όλους με δωρεάν επισκέψεις σε παιδίατρο και οικονομικά κίνητρα για τους νέους ιατρούς

Προσωπικός ιατρός για κάθε πολίτη, δωρεάν επισκέψεις σε παιδίατρο και ισχυρά οικονομικά κίνητρα για νέους ιατρούς, είναι οι βασικοί πυλώνες του νομοσχεδίου για τον προσωπικό γιατρό...

Φόρτωση άρθρων...