Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Ιωάννινα: Κατέληξε ο 19χρονος που είχε αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι της γιαγιάς του

Ελλάδα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 19χρονος που πριν από τρεις εβδομάδες είχε αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι της γιαγιάς στα Ιωάννινα. Ο 19χρονος είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, τις τελευταίες ημέρες είχε διακομισθεί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων χωρίς όμως στο διάστημα αυτό να παρουσιάσει κανένα σημάδι βελτίωσης.

Ο 19χρονος κατέληξε το πρωί της Παρασκευής. Η οικογένεια του 19χρονου μετά τον θάνατό του, παρά τον βαρύ πόνο που βίωνε, πήρε την απόφαση να προσχωρήσει στη δωρεά των οργάνων του.

Μία ομάδα γιατρών έφτασε από το «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης και προχώρησε στη λήψη του ήπατος, ενώ η ομάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο έκανε την λήψη των νεφρών.

Ήπαρ και νεφροί ταξιδεύουν στην Αθήνα, όπου βρέθηκαν συμβατοί ασθενείς για να πάρουν τα δώρα ζωής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στη Σάμο (Videos)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε καλαμιές στο Ποτοκάκι της Σάμου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή. Για την κατάσβεση της φωτιάς...

Διάρρηξη και στο υπουργείο Οικονομικών – Άρπαξαν τρεις οθόνες υπολογιστών και μια... καφετιέρα

Μετά τις διαρρήξεις στα γραφεία του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και του υπουργείου Εργασίας, όπως έγινε γνωστό σήμερα Παρασκευή (20/9) διάρρηξη έγινε και στο υπου...

Φόρτωση άρθρων...