Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Ηράκλειο: Εννιάχρονη νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στη ΜΕΘ Παίδων

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου στην Κρήτη μια 9χρονη μαθήτρια από την περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, με συμπτώματα μηνιγγίτιδας.

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, την Πέμπτη, με υψηλό πυρετό και εξανθήματα ενώ γρήγορα η κατάστασή της επιδεινώθηκε.

Το απόγευμα της Παρασκευής, το παιδί ανταποκρίθηκε στην παρουσία των γονιών του, ενώ φαίνεται να έχει αποτέλεσμα η φαρμακευτική αγωγή που χορηγήθηκε.

Στο σχολείο όπου φοιτούσε το κοριτσάκι προκλήθηκε αναστάτωση. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ενημερώθηκαν οι υγειονομικές υπηρεσίες και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα δίδοντας οδηγίες σε δασκάλους και μαθητές.

Η μαθήτρια δεν είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρδαλιάς και Τζιτζικώστας μαζί στη ΔΕΘ

Συζήτησαν σε θερμό κλίμα για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τις επικείμενες θεσμικές αλλαγές που προωθεί η νέα «Χάρτα» Αυτοδιοίκησης της κυβέρνησης

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην Εγνατία Οδό - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες (Βίντεο και φωτογραφίες)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό κοντά στα διόδια της Σιάτιστας στην Κοζάνη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λίγο πριν τις...

Φόρτωση άρθρων...