Παρασκευή
27 Σεπτεμβρίου 2024

Ηράκλειο: Ο διευθυντής περιγράφει την άγρια επίθεση από τον 14χρονο μαθητή - «Μου έριξε γροθιά στο κεφάλι, στη μύτη, με έριξε κάτω»

Ελλάδα

Για την επίθεση που δέχθηκε από τον 14χρονο μαθητή το πρωί της Παρασκευής έξω από το 9ο Γυμνάσιο Ηρακλείου επειδή είχε ενημερώσει τους γονείς του ότι συμμετείχε σε κατάληψη, μίλησε ο διευθυντής του σχολείου στο radiome.gr

Όπως είπε «ο μαθητής με περίμενε στις 8 έξω από το σχολείο. Κατεβαίνοντας εγώ από το αυτοκίνητο κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου λέγοντας "γιατί είπες στον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;". Με χτύπησε, με έσπρωξε, μου έριξε γροθιά στο κεφάλι, τη μύτη, με έριξε κάτω».

«Ευτυχώς ήταν και άλλοι μπροστά και τον απέτρεψαν από τα χειρότερα» πρόσθεσε ο διευθυντής του Γυμνασίου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Στο ερώτημα, δε, αν θα υποβάλει μήνυση στον μαθητή αρκέστηκε να απαντήσει «θα δούμε».

Σύμφωνα με το cretapost, ο μαθητής όταν είδε τον διευθυντή να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να επιχειρεί να ανοίξει την πόρτα για να μπει στο σχολείο, τον πλησίασε και του επιτέθηκε με μπουνιές πριν να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι ο 14χρονος εμφανίστηκε στο Α' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, καθώς νωρίτερα τον αναζητούσαν αστυνομικοί που δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν ούτε στο κινητό του.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο ανήλικος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, και φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για το ξέσπασμα του.

Σύμφωνα με το neakriti.gr o 14χρονος φοιτούσε μόλις λίγες ημέρες στο συγκεκριμένο σχολείο, αφού είχε πάρει μεταγραφή από άλλο σχολείο, επίσης εντός των ορίων του Ηρακλείου.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου με τον διευθυντή της, Αντώνη Φουντουλάκη, να δηλώνει «κατ’ αρχάς ελπίζουμε ο διευθυντής του γυμνασίου να είναι καλά και είμαστε στο πλευρό του. Το περιστατικό θα καταγγελθεί στην αστυνομία ώστε να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βόλος: Κατεπείγουσα έρευνα για τον σχολικό φύλακα που μετέτρεψε αίθουσα κοντέινερ σε γκαρσονιέρα

Εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα δόθηκε από την Εισαγγελία Βόλου στο αστυνομικό τμήμα της πόλης προκειμένου να διερευνηθούν τα όσα καταγγέλλονται για τον 60χρονο σχολικ...

Μαρινέλλα: Σταθερή και κρίσιμη η κατάστασή της - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς. Ειδικότερα, στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσ...

Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο ζητά η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ζητά την επαναφορά των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και του επιδόματος θερινής αδείας (13ος και 14ος μισθός) στον δημόσιο τομέα. Στο πλα...

Φόρτωση άρθρων...