Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ηράκλειο: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο άνδρας που μαχαίρωσε 35χρονο

Το θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Έχει σοβαρά τραύματα σε σπλήνα και συκώτι.

Ελλάδα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί ένας νεαρός άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος ενός 35χρονου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο νεαρός Αλβανός, παρουσία του δικηγόρου του, παραδόθηκε στην Υπηρεσία Ασφαλείας Ηρακλείου, σύμφωνα με το cretapost.gr. Σε βάρος του 35χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Θερίσου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κονδυλάκη και Μίνωος, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, δύο άτομα αλβανικής καταγωγής πιάστηκαν στα χέρια.

Ο καβγάς πήρε άγριες διαστάσεις με τον νεαρό να βγάζει μαχαίρι και να τραυματίζει σοβαρά τον 35χρονο ομοεθνή του. Ο τραυματίας παραμένει στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σοβαρή, καθώς φέρει τραύματα σε συκώτι και σπλήνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κολωνός: Βίντεο από τους πυροβολισμούς με στόχο 25χρονο - Έντρομοι κάτοικοι έτρεχαν να βρουν καταφύγιο

Σε βίντεο έχουν καταγραφεί η ένοπλη επίθεση που δέχθηκε ένας 25χρονος στην πλατεία Πέτρουλα στον Κολωνό το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Στο βίντεο φαίνεται ο κόσμος να τρέχει ...

Φόρτωση άρθρων...