Σαββάτο
05 Οκτωβρίου 2024

Κακοκαιρία Cassandra: Αυτός είναι ο 52χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο, ήταν πατέρας ενός παιδιού

Ελλάδα

O 54χρονος Άγγελος Κανιώτης είναι το θύμα του κύματος κακοκαιρίας που έπληξε τα ξημερώματα την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Στράτου.

Ο 54χρονος από την Λεπενού του Δήμου Αγρινίου, ήταν φύλακας σε εργοτάξιο παρασκευής ασφαλτομίγματος, κοντά στην περιοχή Λαγκάδα και όπως όλα δείχνουν παρασύρθηκε, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, από τεράστιους όγκους λασπόνερων χειμάρρου που υπερχείλισε και κατέκλυσε την περιοχή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Tempo24, ο 54χρονος βρέθηκε νεκρός, δίπλα σε κορμό δέντρου, από τον οποίο μάλλον επιχείρησε να πιαστεί προσπαθώντας απεγνωσμένα να σωθεί από τη μανία του χειμάρρου.

Ο αδερφός του ανέφερε ότι ο ίδιος είχε επισκοινωνήσει στις 5.30 τα ξημερώματα με συνάδελφό του, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο ήταν κλειστό.

Το νερό από την έντονη βροχόπτωση παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. Ένα μηχάνημα της επιχείρησης αναποδογύρισε, όπως βλέπετε στις εικόνες του sinidisi.gr, ενώ φέρεται να έχει παρασυρθεί από χείμαρρο και το αυτοκίνητο του φύλακα.

ereunes-4

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΛΑΣ: Προγραμματισμένη η επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΟΗΕ για τις συνθήκες κράτησης κρατουμένων στην Ελλάδα

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, με αφορμή ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής για τις συνθήκες κράτησης κρατουμένων σε αστυνομικά τμήματα, εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει ότι η επικείμενη επίσκεψη...

Καιρός: Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες την Κυριακή – Πότε θα υπάρξει βελτίωση

Την Κυριακή στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη και πιθανώς τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματ...

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε «ξαφρίσει» 93 σπίτια -Πέντε ανήλικοι ανάμεσα στους εννέα συλληφθέντες

Εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές στην Πάτρα, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, εξιχνιάζοντας ταυτόχρονα 93 περιπτώσεις κλοπών. Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν ε...

Φόρτωση άρθρων...