O 54χρονος Άγγελος Κανιώτης είναι το θύμα του κύματος κακοκαιρίας που έπληξε τα ξημερώματα την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Στράτου.

Ο 54χρονος από την Λεπενού του Δήμου Αγρινίου, ήταν φύλακας σε εργοτάξιο παρασκευής ασφαλτομίγματος, κοντά στην περιοχή Λαγκάδα και όπως όλα δείχνουν παρασύρθηκε, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, από τεράστιους όγκους λασπόνερων χειμάρρου που υπερχείλισε και κατέκλυσε την περιοχή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Tempo24, ο 54χρονος βρέθηκε νεκρός, δίπλα σε κορμό δέντρου, από τον οποίο μάλλον επιχείρησε να πιαστεί προσπαθώντας απεγνωσμένα να σωθεί από τη μανία του χειμάρρου.

Ο αδερφός του ανέφερε ότι ο ίδιος είχε επισκοινωνήσει στις 5.30 τα ξημερώματα με συνάδελφό του, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο ήταν κλειστό.

Το νερό από την έντονη βροχόπτωση παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. Ένα μηχάνημα της επιχείρησης αναποδογύρισε, όπως βλέπετε στις εικόνες του sinidisi.gr, ενώ φέρεται να έχει παρασυρθεί από χείμαρρο και το αυτοκίνητο του φύλακα.