Σαββάτο
05 Οκτωβρίου 2024

Κακοκαιρία: Φύλακας επιχείρησης ο αγνοούμενος στον χείμαρρο

Ελλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας για τον εντοπισμό άνδρα, ο οποίος φέρεται να αγνοείται.

Ψάχνουν με drones
Στις έρευνες συμμετέχουν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 άνδρες, κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ και ομάδα συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Στο μεταξύ, λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αιτωλοακαρνανία και της υπερχείλισης χειμάρρων , έχουν προκληθεί προβλήματα στις περιοχές του Στράτου, της Λεπενούς και του Καστρακίου, στο Αγρίνιο, όπως επίσης στο Ρίβιο, στη Μαλεσιάδα, στους Αμοργιανούς, στην Πετρώνα και στο Μπαμπαλιό.

Μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας επιχειρούν συνεχώς για απομακρύνουν τα φερτά υλικά, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τέσσερις κλήσεις για απάντληση υδάτων.

news
news

 

news

Πηγή φωτογραφιών: sinidisi 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κρατούσε τέσσερις μετανάστες σε διαμέρισμα και ζητούσε χρήματα για να τους αφήσει ελεύθερους

Κρατούσε τέσσερις μετανάστες σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αξιώνοντας από τον καθέναν 1.500 ευρώ για να τους αφήσει ελεύθερους. Πρόκειται για 52χρονο Έλληνα που συν...

ΥΠΕΞ: Απεγκλωβίστηκαν ακόμη 11 Έλληνες με τις οικογένειές τους από τον Λίβανο

«Με τη συνδρομή των Πρεσβειών Ελλάδας και Κύπρου στη Βηρυτό, αφίχθησαν, με ναυλωμένη πτήση από την Κυπριακή Δημοκρατία, 11 Έλληνες πολίτες και μέλη των οικογενειών τους στη Λάρνακα...

Φόρτωση άρθρων...