Στη σύλληψη ενός ανηλίκου 16 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην Καλαμάτα.

Νωρίτερα λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ ο 16χρονος μαζί με άλλα 2 άτομα, πλησίασε αναίτια έναν 11χρονο ο οποίος βρισκόταν στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και του επιτέθηκε.

Του επιτέθηκαν αναίτια

Συγκεκριμένα του πήρε ένα αναψυκτικό που κρατούσε, τον κλότσησε στα πόδια και του έριξε γροθιά στην κοιλιά. Παράλληλα τον εξύβρισε ζητώντας του και χρήματα σύμφωνα με το θύμα.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι του ο 11χρονος είπε στους γονείς του όλα όσα συνέβησαν και συνοδεία του πατέρα του υπέβαλλαν μήνυση στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας.

Η σύλληψη στην Καλαμάτα

Σήμερα το πρωί συνελήφθη ο 16χρονος από την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης Μεσσηνίας.

Παράλληλα αναζητούνται οι άλλοι δύο ανήλικοι που συμμετείχαν στην επίθεση και έχει σχηματισθεί εις βάρος τους δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αργότερα εντοπίστηκε ακόμα ένα άτομο που ήταν μαζί με τον 16χρονο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (22.10.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ανήλικος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο άγνωστα άτομα.

Ειδικότερα, ο ανήλικος συλληφθείς χθες (21.10.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, μαζί με δύο ακόμη άτομα, εξύβρισαν έτερο ανήλικο, ενώ ο συλληφθείς του αφαίρεσε αναψυκτικό και τον χτύπησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.