Πυροβολισμοί έπεσαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα έξω από επιχείρηση εστίασης στο Καματερό. Το καφέ-μπαρ βρίσκεται στη λεωφόρο Καματερού. Η Αστυνομία ενημερώθηκε περίπου στις 00:20 ότι άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα πυροβόλησαν κατά επιχείρησης και έσπευσαν στο σημείο. 

Κατά την έρευνά τους εντόπισαν έναν κάλυκα, ο οποίος αναμένεται να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω έλεγχο.

Στο σημείο υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες οι οποίοι κάνουν λόγο για διαπληκτισμό που συνέβη λίγο πριν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 36χρονος, ουκρανικής καταγωγής, διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική με τραύματα από όπλο στην κοιλιακή χώρα αλλά και στο πίσω μέρος του μηρού.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ήταν παρών στη συμπλοκή που συνέβη έξω από το μπαρ. Η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι αστυνομικοί περιμένουν την βελτίωση της υγείας του προκειμένου να του πάρουν κατάθεση.

Ήταν 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν ενημερώθηκε η Άμεση Δράση για επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Καματερό. Όταν πήγαν οι αστυνομικοί στο σημείο εντόπισαν έναν κάλυκα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων προηγήθηκε ένα άλλο επεισόδιο σε άλλο κατάστημα.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν τον κάλυκα που θα σταλεί στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα, ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.