Παρασκευή
25 Οκτωβρίου 2024

Καμένα Βούρλα: Στη φυλακή η 50χρονη για τη δολοφονία της 84χρονης

Η κατηγορούμενη κατέρρευσε στο άκουσμα της απόφασης και κάλεσαν ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες. Φαινόταν ταλαιπωρημένη και επανέλαβε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ελλάδα

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε η 50χρονη αλβανικής καταγωγής, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 84χρονης, η οποία είχε βρεθεί μαχαιρωμένη το απόγευμα του Σαββάτου στο διαμέρισμά της στα Καμένα Βούρλα.

Έπειτα την πολύωρη απολογία της στον Ανακριτή, ο τελευταίος με τη σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα, έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί για το έγκλημα που συγκλόνισε την λουτρόπολη της Φθιώτιδας.

Στο άκουσμα της απόφασης της προσωρινής κράτησης, η 50χρονη κατέρρευσε και κάλεσαν ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες.

Η φερόμενη ως δράστιδα του στυγερού φονικού, πέρασε κάτω από άκρα μυστικότητα το κατώφλι των δικαστηρίων Λαμίας, νωρίτερα από την ώρα που είχε προαναγγελθεί και απολογούνταν για περισσότερο από πέντε ώρες. Φαινόταν ταλαιπωρημένη και επανέλαβε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. 

Σύμφωνα με το LamiaReport, η ίδια αρνείται κάθε εμπλοκή, ενώ και ο συνήγορός της Μιχάλης Αστρακάς, θεωρεί ότι τα στοιχεία της κατηγορίας είναι ελλιπή. Στο πλευρό της είχε τόσο τον σύζυγό της όσο και τον γιο της.

Καμένα Βούρλα: Στη φυλακή η 50χρονη για τη δολοφονία της 84χρονης
Καμένα Βούρλα: Στη φυλακή η 50χρονη για τη δολοφονία της 84χρονης

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περιστέρι: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε σπίτι και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Έληξε το θρίλερ με τον ταμπουρωμένο άνδρα σε σπίτι στην οδό Καλλιδώνος στο Περιστέρι, ο οποίος νωρίτερα απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει. Λίγο μετά τις 15:00 της Παρασκευής ο άνδρας σ...

Ευλογιά των προβάτων: Συναγερμός για τη εξάπλωση των κρουσμάτων - Περισσότερα από 17.000 ζώα θανατώθηκαν

Αναστάτωση σε όλη τη χώρα έχει προκαλέσει η εμφάνιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων σε κτηνοτροφικές μονάδες από τον Έβρο μέχρι την Κορινθία, με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να ...

Φόρτωση άρθρων...