Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Καρέας: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές έπειτα από την εξαφάνιση 17χρονου από την περιοχή του Καρέα.

Τα ίχνη του Εμμανουήλ (Μάκης) Κ., χάθηκαν το πρωί της Κυριακής (25/8). Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε σήμερα Τρίτη (27/8) στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Εμμανουήλ (Μάκης) Κ. έχει ύψος 1,75 μ., ζυγίζει 65 kg, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη βερμούδα Adidas και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συγκλονίζει η κόρη του 74χρονου στην Κρήτη: «Σκέφτηκα να σκοτώσω τον πατέρα μου όταν έμαθα ότι ασελγούσε στα παιδιά μου»

«Είμαι δυστυχώς κόρη του. Εκείνου που ούτε το όνομα του δεν θέλω να έχω. Εκείνου που δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου». Mε αυτά τα λόγια αποπειράται να αποτυπώσει τη φρίκη που α...

Η μοναδική εμπειρία πτήσης με Rafale: Πώς είναι να πετάς με ταχύτητες εκατοντάδων χλμ/ώρα

Φιγούρες να κινούνται σε συνθήκες απόλυτης ψυχικής ηρεμίας στους χώρους του αεροδρομίου της Τανάγρας. Με τα μικρά τους ονόματα ραμμένα στη στολή, οι πιλότοι από τη Γαλλία μοιάζο...

Φόρτωση άρθρων...