Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Κάρυστος: Γνωστοί πρωταγωνιστές του καλλιτεχνικού χώρου σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο

Ελλάδα

Το evia online που έφερε στο φως της δημοσιότητας τις σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ συζύγων που διαδραματίστηκαν μεταμεσονύκτια στην πόλη της Καρύστου γνώριζε από την πρώτη στιγμή τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου αλλά επιλέξαμε να μην βάλουμε ονόματα αφού δεν υπήρξε βία. Τα δεδομένα είναι αυτά που ακολουθούν απολύτως διασταυρωμένα.

Το ζευγάρι έχει σημείο αναφοράς τον καλλιτεχνικό χώρο . Είχε παντρευτεί πριν χρόνια αλλά χώρισαν. Καρπός του γάμου είναι ένα αγοράκι . Επέλεξαν φέτος να περάσουν μαζί διακοπές. Διέμεναν σε ένα σπίτι ενοικιαζόμενο στην πόλη της Καρύστου. Η 37χρονη σύζυγος που είναι ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει σε σήριαλ ήταν σε κατάσταση ευθυμίας και βγήκε από το σπίτι στη μία τα μεσάνυχτα της Δευτέρας . Ο 57χρονος πρώην σύζυγός της προσπάθησε να την πάει πάλι στο σπίτι αλλά εκείνη άρχισε να φωνάζει και να τον υβρίζει.

Από τις φωνές της όμως ξεσηκώθηκε όλη η γειτονιά με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία όπου συνέλαβε την γνωστή ηθοποιό . Ο σύζυγός της που έχει σχέση με τον χώρο του τραγουδιού δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την δίωξή της ούτε δέχθηκε ως επιλογή το panic button. Έτσι η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας ο οποίος την άφησε ελεύθερη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηράκλειο: Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε μια 13χρονη - Συνελήφθη και η μητέρα

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει ότι έζησε μία ανήλικη κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον 25χρονο πατριό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, το ανήλικο κορίτσι πέρασε τ...

Σοβαρός τραυματισμός δύο ατόμων μετά από πτώση βράχου στο Πολυλίμνιο Μεσσήνης

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (07/09) στην περιοχή της Χαραυγής στο Πολυλίμνιο του δήμου Μεσσήνης, όταν βράχος αποκολλήθηκε και τραυμάτισε δύο ...

Φόρτωση άρθρων...