Παρασκευή
18 Οκτωβρίου 2024

Κάρυστος: Νέες αποκαλύψεις για το ενδοοικογενειακό επεισόδιο με την ηθοποιό - Τι υποστηρίζει ο σύζυγος

Νέες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται σχετικά με την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνίστρια γνωστή ηθοποιό.

Το evia online που έφερε στο φως της δημοσιότητας τις σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ συζύγων, που διαδραματίστηκαν μεταμεσονύκτια στην πόλη της Καρύστου, γνώριζε από την πρώτη στιγμή τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

Τα δεδομένα είναι αυτά που ακολουθούν απολύτως διασταυρωμένα, σύμφωνα με το evia online.

Το ζευγάρι έχει σημείο αναφοράς τον καλλιτεχνικό χώρο. Είχε παντρευτεί πριν χρόνια αλλά χώρισαν. Καρπός του γάμου είναι ένα αγοράκι. Επέλεξαν φέτος να περάσουν μαζί διακοπές με το παιδί. Διέμεναν σε ένα σπίτι ενοικιαζόμενο στην πόλη της Καρύστου.

Η 37χρονη σύζυγος που είναι ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει σε σήριαλ που χτύπαγε “κόκκινο” σε τηλεθέαση ήταν σε κατάσταση ευθυμίας και φορώντας μόνο ένα νυχτικό βγήκε από το σπίτι στη μία τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Ο 57χρονος πρώην σύζυγός της προσπάθησε να την πάει πάλι στο σπίτι αλλά εκείνη άρχισε να φωνάζει και να τον υβρίζει. Ουδέποτε χειροδίκησε όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Από τις φωνές της όμως ξεσηκώθηκε όλη η γειτονιά με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία όπου συνέλαβε την γνωστή ηθοποιό . Ο σύζυγός της που έχει σχέση με τον χώρο του τραγουδιού και έχει παίξει πρωτεύοντα ρόλο, σε τουλάχιστον ένα πάρα πολύ αγαπημένο τραγούδι που τραγουδάμε με πάθος και μας αγγίζει στην καρδιά όλους μας, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την δίωξή της ούτε δέχθηκε ως επιλογή το panic button. Αλλά το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτο και έτσι η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας ο οποίος την άφησε ελεύθερη.

Ο σύζυγος της ηθοποιού διαψεύδει το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Για «φαιδρά» δημοσιεύματα -τα οποία όμως στηρίζονται στη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Καρύστου με βάση τα όσα κατήγγειλε ο ίδιος χθες- κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο facebook ο σύζυγος της ηθοποιού και στιχουργός αναφερόμενος στο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του από την ηθοποιό σύζυγό του.

Ο ίδιος, στην ανάρτησή του που τη συνοδεύει με φωτογραφία του ιδίου και της ηθοποιού γράφει «Καλημέρα, στο πλαίσιο των φαιδρων δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...