Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Κάρυστος: Στο λιμάνι δεμένο το πλοίο «Saonisos» - Κρατείται ο πλοίαρχος και απολογείται για το περιστατικό στην Άνδρο (Video&Photos)

Ελλάδα

Στο λιμάνι της Καρύστου είναι δεμένο από τα μεσάνυχτα το πλοίο «Saonisos» της Saos Ferries μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τους επικίνδυνους χειρισμούς του καπετάνιου στο λιμάνι της Άνδρου το απόγευμα της Πέμπτης. 

Το αυτοκίνητο φαίνεται να αδυνατεί να ανέβει στο πλοίο με πολίτες να προσπαθούν να το σπρώξουν, ενώ και οι ίδιοι τελικά έτρεξαν να επιβιβαστούν την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online αυτή την ώρα απολογείται στο λιμεναρχείο Καρύστου ο καπετάνιος που κρατείται μετά από εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα παραπεμφθεί στον ανακριτή η θα αφεθεί ελεύθερος. 

Κάρυστος: Στο λιμάνι δεμένο το πλοίο «Saonisos»

Στο πλοίο παραμένουν οι επιβάτες που ήταν ήδη μέσα, ενώ 150 είναι τα άτομα που πρόκειται να επιβιβαστούν και αναμένουν τις εξελίξεις στο λιμάνι, εκφράζοντας παράπονα και δυσαρέσκεια. 

@nikos_nk Παραλίγο οι επιβάτες του οχήματος να βρεθουν στην θαλασσα! Για ενα πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι της Άνδρου αλλά προτίμησε το λιμενικό και ο πλοίαρχος να βάλει ανεξέλεγκτα τους επιβάτες μέσα με αποτέλεσμα να βρεθούν οι οδηγοί να αιωρούνται πανω στον καταπέλτη και πιο συγκεκριμένα πάνω απο την θάλασσα!!! Σε αυτή την χώρα για άλλη μια φορά ζούμε από τύχη!!! #viral #greece #greeceport #andros ♬ πρωτότυπος ήχος - Νίκος ΝΚ

Το πλοίο πάντως δεν πρόκειται να αποπλεύσει αν δεν ελεγχθεί το αν είναι αξιόπλοο μετά τα απανωτά χτυπήματα του καταπέλτη στο αυτοκίνητο.

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άλιμος: Αγνοείται 16χρονος κολυμβητής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στο Λιμενικό, μετά από την εξαφάνιση ενός 16χρονου κολυμβητή στην Μαρίνα Αλίμου. Πληροφορίες του Λιμενικού αναφέρουν ότι πρόκειται για έν...

Φόρτωση άρθρων...