Πέμπτη
26 Σεπτεμβρίου 2024

Κατέρρευσε στη σκηνή η Μαρινέλλα (Βίντεο-σοκ)

Στο τρίτο τραγούδι η μεγάλη ερμηνεύτρια κατέρρευσε επί σκηνής. Ακυρώθηκε η συναυλία, αποχώρησαν οι θεατές. Τι «δείχνουν» οι πρώτες εξετάσεις. Η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια και είχε επικοινωνία με συνεργάτες της.

Ελλάδα

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Ηρώδειο, καθώς η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια στο τρίτο τραγούδι έπεσε λιπόθυμη στη σκηνή.

Από την αρχή της συναυλίας της φάνηκε τουλάχιστον στους θεατές στις πρώτες σειρές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια και είχε επικοινωνία με συνεργάτες της. 

Η συναυλία αναβάλλεται και η πρώτη ενημέρωση που έχουν οι θεατές του Ηρωδείου είναι ότι η Μαρινέλλα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο και οι πρώτες εξετάσεις «δείχνουν» εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες.

H αγαπημένη τραγουδίστρια υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία. 

Η Μαρινέλλα την ώρα που τραγουδούσε το «Τα λόγια είναι περιττά» έπεσε στη σκηνή.  Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 85χρονη ερμηνεύτρια σωριάστηκε λιπόθυμη στη σκηνή και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την συνδράμουν.

Αμέσως επικράτησε αναστάτωση με τους ανθρώπους της παραγωγής της συναυλίας και τους μουσικούς να σπεύδουν κοντά της και παράλληλα ειδοποιήθηκε γιατρός για τις πρώτες βοήθειες.

Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά.

Λίγα λεπτά μετά τη λιποθυμία της σπουδαίας ερμηνεύτριας, οι θεατές έλαβαν οδηγίες να αποχωρήσουν.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι από την αρχή φαινόταν ότι δεν πατάει καλά στη σκηνή, ενώ στο τρίτο κομμάτι, δεν κοίταζε καθόλου τον κόσμο αλλά το μόνιτορ.

Στα βίντεο-σοκ φαίνεται η Μαρινέλλα να τραγουδάει, να χάνει την ισορροπία της και να καταρρέει στη σκηνή στο Ηρώδειο.

@ekklisiaonline Μαρινελλα ατυχημα Ηρωδειο#fyp #marinella #atyxim #irodio ♬ πρωτότυπος ήχος - Εκκλησία Online

 

Η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής

Ανακοίνωση μετά την ξαφνική κατάρρευση της Μαρινέλλας εξέδωσε η εταιρεία παραγωγής που διοργάνωσε την συναυλία στο Ηρώδειο.

Όπως αναφέρει η «Galaxias live Productions» μετά τις στιγμές αγωνίας στο Ηρώδειο: «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις.

Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ.»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εισαγγελική πρόταση στη δίκη για τον «Ιανό»: 2 ένοχοι για τις πλημμύρες, όλοι αθώοι για τους 3 θανάτους

Την ενοχή 2 εκ των 10 κατηγορουμένων για το πλημμέλημα της πλημμύρας από αμέλεια δια παραλείψεως από την οποία προέκυψε κίνδυνος για ξένα πράγματα και για άνθρωπο και την αθώωση κα...

Με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται η Μαρινέλλα - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας της

Με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο η Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης. ...

Φόρτωση άρθρων...