Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Κερατσίνι: Συνελήφθη 27χρονος που κατηγορείται ότι πέταξε το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες

Μέσα στην τσάντα που φέρεται να πέταξε ο 27χρονος βρέθηκαν τέσσερις χειροβομβίδες, όπλο, πέντε φυσίγγια και ένα γκλοπ.

Συνελήφθη στον Πειραιά ο 27χρονος που κατηγορείται ότι πέταξε τσάντα με χειροβομβίδες στο Κερατσίνι έπειτα από καταδίωξη. Ο 27χρονος παραδόθηκε στις Αρχές το πρωί, ενώ στις ερωτήσεις των αστυνομικών, ανέφερε ότι είχε τις χειροβομβίδες για προσωπική του χρήση, προσθέτοντας πως ήταν δικές του και δεν τις πήγαινε κάπου άλλου. Ακόμα, πρόσθεσε πως κινδύνευε, χωρίς να διευκρινίσει από ποιον και γιατί.

Την ίδια ώρα στις ερωτήσεις των αστυνομικών για τον συνοδηγό του στην μοτοσικλέτα, δεν έδωσε καμία απάντηση. Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και πάλι τις αστυνομικές Aρχές για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την 80χρονη γιαγιά του, τον είχε διώξει από το σπίτι στο Πέραμα ενώ ο ίδιος ήταν άνεργος.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή το πρωί, όταν μετά από καταδίωξη οι δύο δράστες, που επέβαιναν σε μηχανή, πέταξαν μια τσάντα στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Πλάτωνος στο Κερατσίνι.

Μέσα στην τσάντα βρέθηκαν τέσσερις χειροβομβίδες, περίστροφο, πέντε φυσίγγια και ένα γκλοπ εγκατέλειψαν δύο επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα στην οδό Πλάτωνος και Αναπαύσεως στο Κερατσίνι, όταν δεν σταμάτησαν σε σήμα της ομάδας ΔΙΑΣ για έλεγχο.

Υπενθυμίζεται ότι, στη μηχανή που επέβαινε ο 27χρονος υπήρχε ακόμη ένα άτομο, το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουν οι: Ευστάθιος, Στάθης, Σταθάς, Σταθάκος, Ευσταθία, Σταθούλα, Σταθία, Ευσταθούλα Θεοπίστη, Πίστη, Θεόπιστος

Φόρτωση άρθρων...