Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Κέρκυρα: Εντοπίστηκε τραυματισμένος 18χρονος τουρίστας που είχε πέσει σε γκρεμό στην παραλία Γυαλί

Ελλάδα

Βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο δεκαοκτάχρονος τουρίστας που είχε πέσει από γκρεμό στην παραλία Γυαλί στην περιοχή Γιαννάδες.

Οι Πυροσβέστες κατάφεραν να τον προσεγγίσουν τον 18χρονο τραυματία και τον μετέφεραν από την παραλία Γυαλί στην παραλία Έρμονες, όπου και τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Κέρκυρας.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Κέρκυρας Νίκος Κόλλας, υπογράμμισε στην ΕΡΤ, ότι η επιχείρηση είχε μεγάλη επικινδυνότητα τόσο λόγω καιρού όσο και λόγο του πολύ δύσβατου μονοπατιού. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν 12 πυροσβέστες, άντρες της ΕΜΟΔΕ ,του ΕΚΑΒ, η αστυνομία και το λιμενικό.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Για διάσωση ενός αλλοδαπού από δύσβατο και απόκρημνο σημείο, ύστερα από πτώση του, στην περιοχή Γιαννάδες του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, στη νήσο Κέρκυρα, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας, σήμερα 20 Αυγούστου 2024, κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Με τη χρήση διασωστικών μεθόδων μετέφεραν τον τραυματισμένο άνδρα από το απόκρημνο σημείο στην ακτογραμμή. Στη συνέχεια παρελήφθη από ιδιωτικό πλωτό μέσο και μεταφέρθηκε στον όρμο Ερμόνων Κέρκυρας, όπου παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου 2024″.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άλιμος: Αγνοείται 16χρονος κολυμβητής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στο Λιμενικό, μετά από την εξαφάνιση ενός 16χρονου κολυμβητή στην Μαρίνα Αλίμου. Πληροφορίες του Λιμενικού αναφέρουν ότι πρόκειται για έν...

Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού 15χρονος από συνομηλίκους του - Βιντεοσκοπούσαν την επίθεση

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος από ομάδα έξι συνομηλίκων του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με τους δράστες μάλιστα να βιντεοσκοπούν την επίθεση τους. Αφορμή της επίθεσης φέρεται...

Φόρτωση άρθρων...