Σαββάτο
28 Σεπτεμβρίου 2024

Κέρκυρα: Ομολόγησε ότι σκότωσε τον 68χρονο η 49χρονη σύζυγός του

Ελλάδα

Την δολοφονία του 68χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου στο σπίτι του, στην Κέρκυρα, ομολόγησε η 49χρονη σύζυγός του. H 49χρονη κατάφερε με μόνο μία μαχαιριά στην κεντρική αρτηρία να σκοτώσει τον σύζυγό της, σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr.

Ακόμα οι λόγοι που οδήγησαν στο έγκλημα δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο το ζευγάρι είχε απασχολήσει κατά καιρούς τις Αρχές για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, κάτι που έκανε τους αστυνομικούς να θέσουν τη σύζυγο του θύματος στο επίκεντρο της έρευνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 68χρονος βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα, σε ύπτια θέση και γυμνός με τραύμα στον ώμο, στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του.

Σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκαν μέσα σε μία σακούλα τα ρούχα της 11χρονης κόρης του γεμάτα με αίματα, όπως και ένα μαχαίρι.

Ήταν περίπου 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η 11χρονη κόρη του θύματος, τηλεφώνησε στο «112», και ανέφερε σε κατάσταση σοκ, πως ο πατέρας της επέστρεψε πριν από λίγο στο σπίτι, ενώ νωρίτερα βρισκόταν στην δουλειά, και είναι σοβαρά τραυματισμένος, πιθανόν μαχαιρωμένος, και έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Στο σπίτι της οικογένειας έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας, όπου βρήκαν τον 68χρονο πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας σε ύπτια θέση, γυμνό με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα, ενώ από το σταθμό ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πληροφορίες αναφέρουν πως στον χώρο του σπιτιού, βρισκόταν και η 49χρονη σύζυγός του.

Στο μεταξύ, στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας και πιο συγκεκριμένα σε κάδο απορριμμάτων εντός σακούλας τα ρούχα της 11χρονης κόρης του θύματος, γεμάτα με αίματα καθώς και ένα μαχαίρι.

Κέρκυρα: Ομολόγησε ότι σκότωσε τον 68χρονο η σύζυγός του

Ένα τραύμα και βαθύ είδε ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική έρευνα που έκανε στο σημείο ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε ένα τραύμα από νύσσον και τέμνον όργανο το οποίο εντοπίζεται στην αριστερή υποκλείδια χώρα (κάτω από την κλείδα).

Το τραύμα μάλιστα είναι αρκετά βαθύ και φέρεται να προέρχεται από μαχαίρι οικιακής χρήσεως (ίδιο με αυτό που ανευρέθη από τους αστυνομικούς), ενώ ο θάνατο του άνδρα επήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, από αιμορραγία εσωτερική και εξωτερική.

Κέρκυρα: Ομολόγησε ότι σκότωσε τον 68χρονο η σύζυγός του

Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το ζευγάρι έχει απασχολήσει τις Αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, τα τελευταία δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου του 2024, ο 68χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων και υπέβαλε μήνυση σε βάρος της συζύγου του για «ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη», πράξη η οποία έλαβε χώρα την εντός της οικίας τους στο Πέραμα Κέρκυρας, με αποτέλεσμα η 49χρονη να συλληφθεί.

Στις 19 Ιανουαρίου, υπεβλήθη μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Αχίλλειων, από την 49χρονη σε βάρος του συζύγου της, για «ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή», πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα τις δύο προηγούμενες ημέρες, στην περιοχή Πέραμα Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 68χρονος.

Στις 14 Ιουλίου του 2022, ο 68χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος της συζύγου του, για «Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και Απειλή» «Εξύβριση» και «Φθορά ξένης ιδιοκτησίας», πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από την 20:30 ώρα της 13-07-2022 έως την 13:00 ώρα της 14-07-2022, στους Καστελλάνους Μέσης Κέρκυρας. 

Η 49χρονη συνελήφθη και στην συνέχεια υπέβαλε και εκείνη μήνυση στον σύζυγό της για «Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και Απειλή» ο οποίος και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λευκάδα: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και την επόμενη μέρα σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τραγωδία εκτυλίχτηκε στην Κατούνα στη Λευκάδα. Ένας 54χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο, μία ημέρα αφότου είχε πάρει εξιτήριο από νοσοκομείο. Ο 54χρονος είχε πάρει εξιτήριο στις 24 Σ...

Φόρτωση άρθρων...