Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Κέρκυρα: Στον εισαγγελέα ο 17χρονος που μαχαίρωσε δύο ανήλικους και έναν περαστικό

Ελλάδα

Στον εισαγγελέα Ανηλίκων Κέρκυρας οδηγήθηκε λίγο μετά τις 15:00, ο 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά το αιματηρό επεισόδιο με ανήλικους σε πλατεία της πόλης.

Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς, αρχικά επιχείρησε με το μαχαίρι, να χτυπήσει μια 19χρονη, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, στην προσπάθειά της να τον ακινητοποιήσει. Στη συνέχεια εξελίχθηκε το αιματηρό περιστατικό με τον 14χρονο, τον άλλο 17χρονο και τον 49χρονο Ιταλό, ο οποίος έσπευσε στο σημείο για βοήθεια.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο στην Εύβοια: Σύγκρουση τριών ΙΧ (Photos)

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας 16/9 στον δρόμο Χαλκίδας – Βασιλικού στην διασταύρωση των cart με αποτέλεσμα να συγκρουστούν 3 οχήματα και το ένα εξ’ αυ...

Κύκλωμα απάτης κατά ΕΟΠΠΥ: Δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δυο πλημμελήματα σε βάρος των συλληφθέντων

Ποινική δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο αρμόδιος Εισαγγελέας σε βάρος των 17 συλληφθέντων για το κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ μέσω εικονικών συνταγογ...

Φόρτωση άρθρων...