Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

Κέρκυρα: Συναγερμός για εξαφάνιση 55χρονου Αμερικανού τουρίστα

Νέος συναγερμός για εξαφάνιση τουρίστα έχει σημάνει στις Αρχές, αυτή τη φορά στην Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 55χρονο Αμερικανό τουρίστα, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με τον φίλο του, που τον φιλοξενούσε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του 55χρονου στο νησί Μαθράκι, στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Διαποντίων. 

Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Όπως μεταδίδει το corfutvnews.gr, ο τουρίστας βρισκόταν στο νησί για διακοπές.

Ανάλογες έρευνες γίνονται τις τελευταίες ημέρες και για τον 59χρονο Αμερικανό τουρίστα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου στην Αμοργό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Πότε κατατίθενται τα Μηχανογραφικά, πότε θα ανακοινωθούν οι Βάσεις

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων από τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που έδωσαν Πανελλήνιες Εξετάσεις. Από την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να...

Δολιοφθορά στην Εύβοια: Έκοψαν τον σωλήνα που τροφοδοτεί νερό τη δεξαμενή πυροσβεστικών εναέριων μέσων

Σε μια απίστευτη πράξη προέβησαν άγνωστοι μάλιστα σε μια περίοδο όπου η Εύβοια είναι σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς. Θρασύτατα έκοψαν την σωλήνα του δικτύου πλήρωσης νερού για την δεξ...

Φόρτωση άρθρων...