Σαββάτο
06 Ιουλίου 2024

Κιλκίς: Χειροπέδες σε 25χρονο που κατείχε 21 δοχεία με λάδι αμφιβόλου ποιότητας

Ελλάδα

Στη σύλληψη ενός 25χρονου ημεδαπού για κατοχή λαδιού αμφιβόλου ποιότητας προχώρησαν χθες Παρασκευή 21 Ιουνίου σε χωριό του δήμου Παιονίας στο Κιλκίς αστυνομικοί του γραφείου Ασφάλειας του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Ο 25χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα ιδιοκτησίας του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 δοχεία, τα οποία έφεραν την επιγραφή «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» ή «Ελαιόλαδο», τα οποία περιείχαν λάδι αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε από την Ελληνική Αστυνομία καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Συνολικά κατασχέθηκαν 215 λίτρα ελαίου, για τα οποία δεν κατείχε πιστοποιητικά έγγραφα γνησιότητας και παραγωγού, καθώς και σχετικά παραστατικά ή τιμολόγια αγοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

«Συνελήφθη χθες (21 Ιουνίου 2024) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα ιδιοκτησίας του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 δοχεία, τα οποία έφεραν την επιγραφή «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» ή «Ελαιόλαδο», τα οποία περιείχαν λάδι αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Συνολικά κατασχέθηκαν 215 λίτρα ελαίου, για τα οποία δεν κατείχε πιστοποιητικά έγγραφα γνησιότητας και παραγωγού, καθώς και σχετικά παραστατικά ή τιμολόγια αγοράς».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό - Προσήχθη βασικός ύποπτος

Πέντε ημέρες έπειτα από την εν ψυχρώ εκτέλεση, η έρευνα στην Μύκονο έχει επικεντρωθεί σε πρόσωπα που ήξεραν το θύμα και τις επαγγελματικές δραστηριότητες που ανέπτυξε στο νησί τα τ...

Δολοφονία στο Ψυχικό: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα από δύο άτομα στο κινητό του 54χρονου τοπογράφου

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Από την ανάλυση του κινητού του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε την Τρίτη στο Ψ...

Φόρτωση άρθρων...