Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Κουμουτσάκος: Ο κ. Τσίπρας επάξια παίρνει μετάλλιο ψεύδους και πολιτικής εξαπάτησης

Ελλάδα

«Σήμερα, ο κ. Τσίπρας παίρνει επάξια το χρυσό μετάλλιο ψεύδους και πολιτικής εξαπάτησης» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την ανάρτηση στο Taxis των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ.

«Το “κέρδισε” με τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Δεσμευόταν να τον καταργήσει και τώρα έρχεται βαρύτερος για εκατομμύρια Έλληνες. Έχει “κερδίσει” και άλλο μετάλλιο. Με την κατάργηση του ΕΚΑΣ, που έλεγε ότι θα διασφαλίσει. Έχει “κερδίσει” και τρίτο. Με τη δραματική μείωση των συντάξεων, ενώ έταζε και 13η», συμπλήρωσε.

«Ο κ. Τσίπρας ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, με τα μετάλλια της αναξιοπιστίας κρεμασμένα στο λαιμό. Μετάλλια που πληρώνουν πολύ ακριβά οι πολίτες. Και βέβαια, την ώρα που θα είναι στο βήμα, θα τα βλέπουν όλοι», κατέληξε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την κτηματογράφηση

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τίτλο «Ολοκλήρωση της κτηματογράφησης, απλοποίηση διαδικασιών, χρήση τεχνητής νοημοσύνης και διατάξεις γ...

Βορίδης: Ελλάδα και Κύπρος μπορούν αποτελεσματικά να συντονίζονται επιδιώκοντας κοινούς στρατηγικούς στόχους

Για τις σχέσεις Αθηνών και Λευκωσίας, την ερώτηση των έντεκα «γαλάζιων» βουλευτών και την αντιπολίτευση μίλησε σήμερα ο Μάκης Βορίδης. Σε συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Μάκ...

Φόρτωση άρθρων...