Σαββάτο
29 Ιουνίου 2024

Κοζάνη: 16χρονος δέχτηκε άγρια επίθεση από τρεις συνομηλίκους του

Συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα οι δράστες του ξυλοδαρμού.

Ελλάδα

Θύμα επίθεσης από συνομηλίκους του έπεσε ένας 16χρονος το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, στην Κοζάνη. 

Ο 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από τρία άτομα, τα οποία στη συνέχεια του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κοζάνης με πολλαπλά χτυπήματα επίθεσης, εκτός κινδύνου.

Οι τρείς ανήλικοι δράστες της επίθεσης συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ληστεία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, καθώς και οι γονείς τους, για παραμέληση ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η ομάδα των τριών ανήλικων έστησαν παγίδα στον δεκαεξάχρονο με δόλωμα μια ανήλικη κοπέλα, και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον, ενώ η κοπέλα έμεινε απαθής χωρίς να ειδοποιήσει την Αστυνομία ή να ζητήσει βοήθεια, η οποία συνελήφθη επίσης.

Η ασφάλεια Κοζάνης άμεσα εντόπισε τους νεαρούς και τους γονείς τους και τους συνέλαβε. Οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι τέσσερις ανήλικοι θα οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διπλάσιες οι νοσηλείες ατόμων με covid από τον Μάιο - Ένα μήνα νωρίτερα η έξαρση το φετινό καλοκαίρι

Οι θερινές εξάρσεις εξαρτώνται αποκλειστικά από την έλευση μεταλλαγμένων στελεχών που έχουν μεγαλύτερη δυνατότητα να μεταδίδονται και να ξεφεύγουν από την ανοσία...

Φόρτωση άρθρων...