Σαββάτο
05 Οκτωβρίου 2024

Κρατούσε τέσσερις μετανάστες σε διαμέρισμα και ζητούσε χρήματα για να τους αφήσει ελεύθερους

Ελλάδα

Κρατούσε τέσσερις μετανάστες σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αξιώνοντας από τον καθέναν 1.500 ευρώ για να τους αφήσει ελεύθερους.

Πρόκειται για 52χρονο Έλληνα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι τέσσερις μετανάστες, υπήκοοι Μαρόκου, είχαν φτάσει το προηγούμενο διάστημα παράνομα στην Ελλάδα με τη βοήθεια διακινητών. Αφού τους παρέλαβε ο 52χρονος τούς οδήγησε στο διαμέρισμα όπου τους κρατούσε παρά τη θέλησή τους, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Αστυνομία ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς τού συγκεκριμένου διαμερίσματος και πιθανή σύνδεση τού συλληφθέντα με κυκλώματα διακινητών μεταναστών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά σε γκαράζ στην Κυψέλη: Κάηκαν αυτοκίνητα, απομακρύνθηκαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε υπόγειο χώρο στάθμευσης, επί της οδού Μεγίστης στην Αθήνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 22.10 σε υπόγειο...

ΥΠΕΞ: Απεγκλωβίστηκαν ακόμη 11 Έλληνες με τις οικογένειές τους από τον Λίβανο

«Με τη συνδρομή των Πρεσβειών Ελλάδας και Κύπρου στη Βηρυτό, αφίχθησαν, με ναυλωμένη πτήση από την Κυπριακή Δημοκρατία, 11 Έλληνες πολίτες και μέλη των οικογενειών τους στη Λάρνακα...

Φόρτωση άρθρων...