Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Κρήτη: Δύο συλλήψεις για το φριχτό τροχαίο με θύμα τον 61χρονο συνταξιούχο αστυνομικό

Ελλάδα

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί για το φριχτό τροχαίο στον ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο Κρήτης στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ένας 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός. Συγκεκριμένα, συνελήφθη ο 46χρονος οδηγός της νταλίκας αλλά και ο 55χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.

Και οι δύο τελούν βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ωστόσο αναμένεται σήμερα το πρωί να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Θρήνος για τον 61χρονο

Θρήνος επικρατεί στους κόλπους της Αστυνομίας για τον θάνατο του 61χρονου συνταξιούχου αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος την Παρασκευή νωρίς το απόγευμα την ώρα που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ με τη μοτοσικλέτα του νιώθει έντονη αδιαθεσία και σταματάει στην άκρη του δρόμου, στο ύψος του αεροδρομίου.

Το περιστατικό αντιλαμβάνεται ένα διερχόμενο αγροτικό που σταματάει στην άκρη του δρόμου ώστε να βοηθήσει τον άτυχο πρώην αστυνομικό.

Όμως, τότε ένας οδηγός νταλίκας – κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες – χάνει τον έλεγχο του οχήματός του, πέφτει πάνω στα σταθμευμένα οχήματα και τα παρασέρνει μαζί με τον άτυχο δικυκλιστή.

Ο 61χρονος βρίσκεται πλέον εγκλωβισμένος κάτω από τη νταλίκα ενώ στο σημείο σπεύδει δύναμη της πυροσβεστικής.

Οι πυροσβέστες απεγκλωβίζουν τον άτυχο άνδρα ενώ ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν να κρατήσουν στη ζωή τον δικυκλιστή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δυστυχώς, ο 61χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο Βενιζέλειο Nοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θρίλερ με αγνοούμενο από την Κοζάνη - Πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, στην Κωνσταντινούπολη, για τον εντοπισμό ενός Έλληνα, ηλικίας 78 ετών, από τα Σέρβια, ο οποίος φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το απόγευμα της Πέμ...

Στη φυλακή οι δύο Κρητικοί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου στο κέντρο του Η...

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην Εγνατία Οδό - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες (Βίντεο και φωτογραφίες)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό κοντά στα διόδια της Σιάτιστας στην Κοζάνη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λίγο πριν τις...

Φόρτωση άρθρων...