Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Κρήτη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικες μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ

Ελλάδα

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο ανήλικες τα ξημερώματα της Κυριακής (9/6), που κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου τους ήπιαν αρκετή ποσότητα αλκοόλ και τέθηκαν υπό την επήρεια μέθης.

Πρόκειται για δύο νεαρά κορίτσια, ηλικίας 16 και 17 ετών, που από το βράδυ του Σαββάτου ως τα ξημερώματα της Κυριακής διασκέδαζαν σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου, στην Κρήτη, με τους υπεύθυνους του καταστήματος, παρόλο που είναι ανήλικες, να τις σερβίρουν αλκοόλ.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η υγεία τους, ενώ η ΕΛΑΣ, που είχε εντωμεταξύ ενημερωθεί για το περιστατικό, συνέλαβε τον 62χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου προτείνει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων

Πρόταση για καθολική αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης του νέου δικαστικού έτους, εισηγείται στους Δικηγορικού Συλλόγους της Ελλάδας η Ολομέλεια των προέδρων τ...

Ηράκλειο: Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε μια 13χρονη - Συνελήφθη και η μητέρα

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει ότι έζησε μία ανήλικη κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον 25χρονο πατριό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, το ανήλικο κορίτσι πέρασε τ...

Φόρτωση άρθρων...