Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 21χρονης Ουκρανής

Η νεαρή γυναίκα εξαφανίστηκε στις 7 Ιουλίου από τα Μάλια. Είχε μετακομίσει από το Γύθειο στην Κρήτη για να εργαστεί.

Ελλάδα

Θρίλερ εκτυλίσσεται στα Μάλια, στην Κρήτη, για την εξαφάνιση μιας 21χρονης Ουκρανής, η οποία έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 7 Ιουλίου.

Η γυναίκα είχε μετακομίσει από το Γύθειο στα Μάλια για να εργαστεί, και η εξαφάνισή της δηλώθηκε επίσημα από τη μητέρα της στην τοπική αστυνομία, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της 21χρονης, με τις πρώτες αναζητήσεις να επικεντρώνονται στην περιοχή των Μαλίων, όπου βρισκόταν για δουλειά. Παράλληλα, γίνεται έκκληση προς όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με την υπόθεση να επικοινωνήσει άμεσα με τις αστυνομικές αρχές.

Η οικογένεια και οι φίλοι της 21χρονης από την Ουκρανία είναι εξαιρετικά ανήσυχοι για την τύχη της, καθώς δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί της εδώ και εβδομάδες. Η μητέρα της, η οποία ανέφερε την εξαφάνιση, ζητά την βοήθεια του κόσμου για την εύρεση της κόρης της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αγρίνιο: Ρομά συνελήφθη επειδή έκανε κατάληψη σε σχολείο και απείλησε τον διευθυντή

Στη σύλληψη ενός 15χρονου Ρομά και της μητέρας του προχώρησαν αστυνομικοί στο Αγρίνιο καθώς ο ανήλικος μαζί με άλλα άτομα έκανε κατάληψη στο 3ο Γυμνάσιο της πόλης. Σύμφωνα με πλ...

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμούς Ρομά: Βρέθηκαν όπλα, σφαίρες και λίρες (βίντεο)

Όπλα, σφαίρες, χρήματα ακόμα και λίρες έχουν εντοπιστεί από τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη σε καταυλισμούς Ρομά της Φυλής και των Άνω Λιοσίων....

Φόρτωση άρθρων...