Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

Ξυλοδαρμός αστυνομικού με «πρωταγωνιστή» τον Μπαρμπαρούση

Ελλάδα

Στον ξυλοδαρμό νεαρού αστυνομικού σε καφενείο του δήμου Ξηρομέρου, τη Δευτέρα το μεσημέρι, εμπλέκεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός φιλονίκησε με εξάδελφο του βουλευτή για παράβαση του ΚΟΚ. Τη Δευτέρα ο βουλευτής, μαζί με ομάδα ακόμη τεσσάρων ατόμων, επιτέθηκαν και χτύπησαν τον αστυνομικό που βρισκόταν σε καφενείο που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού των Φυτειών.

Ο αστυνομικός υπηρετεί στην Αθήνα και είχε επιστρέψει στο χωριό του με άδεια, φέρει τραύματα και αναμενόταν να διακομιστεί σε νοσοκομείο της περιοχής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο agriniopress.gr ο Κώστας Μπαρμπαρούσης έβριζε και απειλούσε κατά την ώρα της αποχώρησης του από το σημείο του επεισοδίου στο καφενείο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υποβληθεί μήνυση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δράμα: Συνελήφθησαν τρεις αρχαιοκάπηλοι – Εντοπίστηκαν 60 αρχαία νομίσματα και ένα κόσμημα

Τρεις αρχαιοκάπηλοι συνελήφθησαν στη Δράμα, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους πολλά αρχαία νομίσματα ενώ οι αρχές αναζητούν τα σημεία που έκαναν τις λαθρανασκαφές. Oι τρεις άνδρε...

Φόρτωση άρθρων...