Σαββάτο
26 Οκτωβρίου 2024

Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας: Ξυλοκόπησαν πατέρα και γιο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ακόμη ένα επεισόδιο οπαδικής βίας καταγράφηκε, αυτή τη φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πατέρας και γιος έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού καθώς περίμεναν σε φανάρι. Ακόμα, δέχτηκαν και λεκτικές απειλές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 52χρονος και ο 22χρονος γιος του είχαν μεταβεί από το Ίλιον στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Παναθηναϊκός-Τσέλσι. 

Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής με τη μηχανή, κατευθύνθηκαν προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου σταμάτησαν σε φανάρι της οδού Φώκων.

Τότε δέχτηκαν άγρια επίθεση από οκτώ άτομα νεαρής ηλικίας. Οι δράστες φορούσαν μαύρα ρούχα και περιλαίμια, ενώ έριξαν τον πατέρα και τον γιο από τη μοτοσικλέτα και ξεκίνησαν να τους χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές σε πρόσωπο και κεφάλι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιτιθέμενοι απειλούσαν τον πατέρα και τον γιο πως θα τους σκοτώσουν. Οι δράστες άρπαξαν από τον 52χρονο ένα κασκόλ της Τσέλσι και από τον γιο το μπουφάν και το φούτερ του Παναθηναϊκού, το κράνος, το κινητό και τα κλειδιά της μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με τα θύματα, το επεισόδιο διήρκησε πέντε λεπτά και οι δράστες διέφυγαν πεζοί προς την οδό Αδάνων. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Η Αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των δραστών.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περιστέρι: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε σπίτι και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Έληξε το θρίλερ με τον ταμπουρωμένο άνδρα σε σπίτι στην οδό Καλλιδώνος στο Περιστέρι, ο οποίος νωρίτερα απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει. Λίγο μετά τις 15:00 της Παρασκευής ο άνδρας σ...

Φόρτωση άρθρων...