Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΤΕΛ Κηφισού: Άκουσα τους πυροβολισμούς και απομακρύνθηκα, περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας

Ελλάδα

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) στο ΚΤΕΛ Κηφισού, έπειτα από συμπλοκή με πυροβολισμούς και έναν τραυματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ Ρομά, στο οποίο σημειώθηκε ένας πυροβολισμός στον αέρα, ενώ ένας άνδρας τραυματίστηκε από χειροδικία. Ο καβγάς ξέσπασε, για άγνωστο μέχρι στιγμής, λόγο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τον χώρο και αναζήτησαν τους δράστες του επεισοδίου. «Ξαφνικά ακούω κάποια φασαρία και λέω πως έγινε κάτι. Μου λένε ''κάποιοι χτυπήσανε''. Σαν διασώστρια πήγα μήπως χρειάζονταν κάποια βοήθεια και ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Εγώ έφυγα πιο πίσω για να μην γίνει κάτι, κρύφτηκα. Ήρθε εδώ ασθενοφόρο, τους πήρε. Ήταν μαζεμένοι γύρω γύρω» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

«Κάλεσα αμέσως την Αστυνομία και ήρθε ομάδα ΔΙΑΣ, απέκλεισε τον χώρο και βρήκε κάλυκες. Το περιστατικό έγινε έξω από τα εκδοτήρια, εκεί που είναι η πιάτσα των ταξί» τόνισε άλλος αυτόπτης μάρτυρας στο Live News, περιγράφοντας ότι άκουσε δύο πυροβολισμούς και είδε τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος, φωνάζοντας «βοήθεια».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη διακινητής στον Έβρο: Μετέφερε με πολυτελές κλεμμένο όχημα μη νόμιμους μετανάστες

Διακίνητης συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Φερών. Ο διακινητής συνελ...

Επίθεση κατά αστυνομικών στη διάρκεια εφόδου σε καταυλισμό Ρομά - Τέσσερις τραυματίες, δύο συλλήψεις

Σφοδρή επίθεση με ξύλα, πέτρες και άλλα αντικείμενα δέχθηκε ομάδα ΟΠΚΕ που περιπολεί στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου και μετέβη σε οικία στον καταυλισμό Ρομά για διατάραξη κοινής ησυχίας. ...

Φόρτωση άρθρων...