Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθήνα λόγω του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο, Σάββατο, στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής του 6ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από την 12.00′ ώρα της 21-9-2024 έως την 01.00′ ώρα της 22-9-2024 επί της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της από Πλατεία Πλαστήρα έως την οδό Ανθίππου.

Αναλόγως τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες ενδέχεται να υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την 17.00΄ ώρα της 21-9-2024 έως την 01.00΄ώρα της 22-9-2024 επί των οδών:

Αρδηττού, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν ανάλογα.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνηση-στάθμευση των οχημάτων τους στις προαναφερόμενες οδούς τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κολωνός: Βίντεο από τους πυροβολισμούς με στόχο 25χρονο - Έντρομοι κάτοικοι έτρεχαν να βρουν καταφύγιο

Σε βίντεο έχουν καταγραφεί η ένοπλη επίθεση που δέχθηκε ένας 25χρονος στην πλατεία Πέτρουλα στον Κολωνό το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Στο βίντεο φαίνεται ο κόσμος να τρέχει ...

Φόρτωση άρθρων...