Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Λαμία: Αστυνομικός ξυλοφόρτωσε τη σύζυγο και τον εραστή της – Τους «έπιασε στα πράσα»

Ελλάδα

Απιστία με κακή κατάληξη εκτυλίχθηκε στη Λαμία, όταν αστυνομικός έπιασε επ’ αυτοφώρω τη σύζυγό του με τον εραστή της, γνωστό επιχειρηματία της πόλης, μέσα στο σπίτι τους.

Ο 45χρονος αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία του Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας επέστρεψε νωρίτερα σπίτι του. Η σύζυγός του γνωρίζοντας πως θα αργούσε να επιστρέψει, κανόνισε ραντεβού με την εξωσυζυγική της σχέση μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Αν και αρχικά πάγωσε με το «θέαμα» που είδε μπροστά του, ο απατημένος αστυνομικός στη συνέχεια εξαγριώθηκε και άρχισε να χτυπά βίαια με μπουνιές και σπρωξίματα τη σύζυγό του και τον εραστή της. Η άπιστη σύζυγος στην προσπάθειά της να τους χωρίσει δέχθηκε ελαφρά χτυπήματα.

Στο σπίτι έσπευσαν αστυνομικοί και προσήγαγαν τον συνάδερφό τους, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Η ψυχραιμία ωστόσο του αστυνομικού στο τέλος του επεισοδίου μέτρησε στα υπέρ του όταν βρέθηκε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος ενώ ορίστηκε δικάσιμος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στη φυλακή οι δύο Κρητικοί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου στο κέντρο του Η...

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην Εγνατία Οδό - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες (Βίντεο και φωτογραφίες)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό κοντά στα διόδια της Σιάτιστας στην Κοζάνη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λίγο πριν τις...

Σοβαρός τραυματισμός δύο ατόμων μετά από πτώση βράχου στο Πολυλίμνιο Μεσσήνης

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (07/09) στην περιοχή της Χαραυγής στο Πολυλίμνιο του δήμου Μεσσήνης, όταν βράχος αποκολλήθηκε και τραυμάτισε δύο ...

Φόρτωση άρθρων...