Σαββάτο
05 Οκτωβρίου 2024

Τραγωδία στη Λαμία: Πέθανε βρέφος 2,5 μηνών

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λαμία ο θάνατος ενός βρέφους 2,5 μηνών. Το μωράκι άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Περίπου στις 6 το πρωί του Σαββάτου η μητέρα του παιδιού, που είναι ανήλικη Ρομά το μετέφερε στο νοσοκομείο με διάρροια.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το εξέτασαν και αποφάσισαν να τού κάνουν εισαγωγή στην παιδιατρική κλινική. 

Οι γιατροί είπαν στην μητέρα να μην ταΐσει το βρέφος μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις. Όμως, εκείνη δεν τους άκουσε, του έδωσε φαγητό και το παιδάκι έχασε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tvstar.gr. Γιατροί και νοσηλευτές έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία ενώ το άτυχο βρέφος θα υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λαμίας.

Λίγες ημέρες πριν μάλιστα, την 1η Ιουλίου το παιδάκι είχε βρεθεί ξανά στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Το μωρό είχε αποχωρήσει από εκεί στις 4 Ιουλίου αφού προηγουμένως οι γονείς του είχαν υπογράψει αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...