Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Λαμία: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας

Ελλάδα

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας, Χρήστος Μουτσώκος. Τον άτυχο 56χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν σε άδεια, αναζητούσε η κόρη του, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Μην καταφέρνοντας να τον βρει, απευθύνθηκε στις τοπικές αστυνομικές Αρχές, που έσπευσαν στο σπίτι του, εντοπίζοντάς τον νεκρό στο σαλόνι πιθανότατα από ανακοπή.

Ο Χρήστος Μουτσώκος ήταν ένας από τους πιο δραστήριους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, με εξαιρετικές επιτυχίες όταν διετέλεσε Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Στη συνέχεια είχε αναλάβει την Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας πριν επιστρέψει στη Λαμία και στο υπαρχηγείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς.

Τον Φεβρουάριο του 2023 ανέλαβε τη θέση του διευθυντή στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, θέση που κατείχε έως και σήμερα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηράκλειο: Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε μια 13χρονη - Συνελήφθη και η μητέρα

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει ότι έζησε μία ανήλικη κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον 25χρονο πατριό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, το ανήλικο κορίτσι πέρασε τ...

Φόρτωση άρθρων...