Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Λαμία: Ζητούσαν αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική, λίγο πριν τη φωτιά στο εργοστάσιο τροφίμων

Ελλάδα

Την αύξηση της αποζημίωσης σε περίπτωση φωτιάς στο εργοστάσιο φέρεται να διαπραγματευόταν η εταιρεία που εμπλέκεται στην υπόθεση της τροφικής δηλητηρίασης (από σχολικά γεύματα) μαθητών στη Λαμία, λίγο πριν από τη μεγάλη φωτιά, που κατέστρεψε τη μονάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «το Βήμα» και «τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, που μίλησε στο MEGA και την εκπομπή «LIVE News», οι ερευνητές φαίνεται πως έχουν εντοπίσει mail, που γράφτηκαν μετά την υπόθεση με την τροφική δηλητηρίαση και πριν από τη φωτιά από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική της με αίτημα την αύξηση της αποζημίωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Η σχετική διαδικασία δεν φαίνεται, πάντως, να ολοκληρώθηκε, οπότε δεν υπήρξε και αύξηση της αποζημίωσης. Παράλληλα και πάλι σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η Πυροσβεστική έστειλε αίτημα στις δικαστικές αρχές, ώστε η φωτιά να θεωρηθεί εμπρησμός, προκειμένου να υπάρξει άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοβαρός τραυματισμός δύο ατόμων μετά από πτώση βράχου στο Πολυλίμνιο Μεσσήνης

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (07/09) στην περιοχή της Χαραυγής στο Πολυλίμνιο του δήμου Μεσσήνης, όταν βράχος αποκολλήθηκε και τραυμάτισε δύο ...

Στη φυλακή οι δύο Κρητικοί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου στο κέντρο του Η...

Φόρτωση άρθρων...