Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Λάρισα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Κιλελέρ – Μήνυμα από το «112» για τους καπνούς

Ελλάδα

Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην περιοχή Ομορφοχώρι, του δήμου Κιλελέρ Λάρισας. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 32 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις νερού ένα ελικόπτερο. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α. και μηχανήματα έργου.

Μήνυμα στα κινητά τους από το «112» έλαβαν λίγο μετά τις 14:20 οι κάτοικοι της Λάρισας λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε σε εγκαταστάσεις εταιρείας ανακύκλωσης, έξω από την πόλη.

Οι μαύροι καπνοί έχουν σκεπάσει τη Λάρισα, ενώ είναι ορατοί από χιλιόμετρα μακριά. Οι πολίτες καλούνται να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, λόγω των καπνών.

Λάρισα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Κιλελέρ
Λάρισα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Κιλελέρ

Photos: onlarissa / larissanet
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέος ο «Μισέλ ο Μαροκινός», ελεύθεροι οι άλλοι 6

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι απολογίες των πρώτων εφτά εμπλεκόμενων στο κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγ...

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στην Αστυνομία, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε Ρομά στον Κολωνό. Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε στην πλατεία Πέτρουλα. Πληροφορ...

Φόρτωση άρθρων...