Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

Λάρισα: Νεκρός οδηγός φορτηγού μετά από τροχαίο - Εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου, στις αρχές της Λάρισας όταν ένας οδηγός φορτηγού βρέθηκε εγκλωβισμένος στην καμπίνα του οχήματός του, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που καταγράφηκε στην περιοχή της Μελούνας. Για τον απεγκλωβισμό του οποίου επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Το συμβάν κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν, υπό αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες, ένα φορτηγό εξετράπη της πορείας του λίγο έξω από την Τσαριτσάνη, ενώ ο οδηγός του εγκλωβίστηκε στην καμπίνα. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Στην καμπίνα του οχήματος ξέσπασε φωτιά, η οποία ωστόσο χάρη στις προσπάθειες των ανδρών της πυροσβεστικής έχει σβήσει, ενώ η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του οδηγού. Ωστόσο όταν ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός ο άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συναγερμός στο Γαλάτσι με την εξαφάνιση 13χρονου

Ένα αγόρι 13 ετών εξαφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου (21/9) από το Γαλάτσι, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τ...

Φόρτωση άρθρων...