Παρασκευή
27 Σεπτεμβρίου 2024

Λαύριο: Πώς έγινε η ληστεία σε χρηματαποστολή με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ

Τέσσερις οι δράστες, απείλησαν με όπλο τους υπαλλήλους. Η ληστεία έγινε όταν οι υπάλληλοι παρέλαβαν τις εισπράξεις από μεγάλο κατάστημα και είχαν παραλάβει νωρίτερα χρήματα και από άλλες εταιρείες.

Ελλάδα

Ληστεία σε χρηματαποστολή έγινε λίγο πριν από τις 4 απόγευμα στο Λαύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπάλληλοι χρηματαποστολής ιδιωτικής εταιρείας είχαν συγκεντρώσει χρήματα από διάφορες εταιρείες και μετέφεραν ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Νωρίτερα, είχαν παραλάβει τις εισπράξεις από μεγάλο κατάστημα αλυσίδας παιχνιδιών στο Λαύριο και έπειτα έπεσαν θύματα ληστείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν τέσσερις και είχαν στήσει ενέδρα στους υπαλλήλους της χρηματαποστολής. Έχοντας καλύψει τα πρόσωπά τους, τούς απείλησαν με όπλα και άρπαξαν τα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ακινητοποιήσαν με την απειλή όπλων τους δύο υπαλλήλους χρηματαποστολής που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα.

Οι δράστες άρπαξαν κασετίνες με λεφτά και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λαύριο: Ληστεία σε χρηματαποστολή με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ
σύμφωνα με πληροφορίες
Λαύριο: Ληστεία σε χρηματαποστολή με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ

Πώς έγινε η ληστεία

Όλα συνέβησαν τη στιγμή που το όχημα της χρηματαποστολής σταμάτησε έξω από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών προκειμένου οι υπάλληλοι να παραλάβουν τα χρήματα. Ένας από τους υπαλλήλους μπήκε στο κατάστημα, ενώ ένας άλλος παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο αναμένοντάς τον.

Τότε οι τέσσερις ληστές, φορώντας λευκές φόρμες και χειρουργικές μάσκες, πέταξαν αρχικά καπνογόνα με χρώμα και έπειτα προσέγγισαν με το όχημα τους το πίσω μέρος του αυτοκινήτου της χρηματαποστολής και του έσκασαν τα λάστιχα με αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συνέχεια απείλησαν τον οδηγό με καλάσνικοφ και τοποθέτησαν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου κάτι που προσομοίαζε με εκρηκτικό μηχανισμό. Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κροτίδα. Ο υπάλληλος υπό το καθεστώς φόβου άνοιξε την πόρτα του οχήματος με αποτέλεσμα οι ληστές να αποσπάσουν δεκαπέντε σάκους με χρήματα.

Το ποσό ανέρχεται σε 1 εκατομμύριο ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Λαύριο: Ληστεία σε χρηματαποστολή με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ
Λαύριο: Ληστεία σε χρηματαποστολή με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ

 

Λαύριο: Ληστεία σε χρηματαποστολή με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινέλλα: Κλινικά σταθερή, αλλά παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στο θεραπευτήριο Υγεία, μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο και ...

Φόρτωση άρθρων...