Σαββάτο
28 Σεπτεμβρίου 2024

Λαύριο: Βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή μαθητών έξω από ΕΠΑΛ

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια συμπλοκή με μαχαίρια, ξύλα και αλυσίδες που έγινε το πρωί μεταξύ ανηλίκων έξω από Επαγγελματικό Λύκειο του Λαυρίου. 

Δυο ανήλικοι διακομίστηκαν αιμόφυρτοι από χτυπήματα με μαχαίρι στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες. Αιτία της συμπλοκής ήταν η αντιπαλότητα μεταξύ μαθητών σχολείων Λαυρίου και Κερατέας.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων στο ΕΠΑΛ Λαυρίου, έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA. Παράλληλα, οι περιγραφές εκείνων που ήταν μπροστά και είδαν μέσα σε δευτερόλεπτα τα αγόρια να πιάνονται στα χέρια είναι σοκαριστικές.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: «Έβγαλαν μαχαίρια και ρόπαλα»

«Τα παιδιά από τη Κερατέα ήταν περίπου 15-20 άτομα και εμείς καμιά 50αρια αλλά εμείς δεν είχαμε τίποτα πάνω μας, αυτοί είχαν μαχαίρια, ρόπαλα», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

«Στην αρχή έπαιζαν μπουνιές με τα χέρια και μετά έβγαλαν μαχαίρια τα παιδιά που ήταν από την Κερατέα».
«Είχαμε δύο τραυματισμούς και πήγαν στο κέντρο υγείας. Υπήρχε μια αντιδικία μεταξύ Κερατέας και Λαυρίου, απ’ ότι λένε τα παιδιά και ξαφνικά έγινε μια σύρραξη στο δρόμο.

Ήταν καμία 80αριά παιδιά περίπου μαζεμένα στη σύρραξη. Είχαν αναμειχθεί και εξωσχολικοί αλλά μέχρι να βγούμε έξω είχε έρθει και η αστυνομία κιόλας και τους καταδίωκε. Αν τους είχαμε προλάβει θα τους είχαμε διώξει ήδη. Ψάχνουμε να βρούμε ποιοι είναι γιατί πάνε απευθείας για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος», ανέφερε μάρτυρας.

Πριν από λίγες ημέρες, τα αίματα είχαν ανάψει ξανά ανάμεσα σε παιδιά από αυτές τις δύο ομάδες.

«Είχαν προηγούμενα, είχαν τσακωθεί και πάλι πριν από δύο ημέρες».

Τα δύο αγόρια που δέχτηκαν τις μαχαιριές, μεταφέρθηκαν από τους φίλους τους στο κέντρο υγείας Λαυρίου όπου ευτυχώς, διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά τους δεν ήταν σοβαρά. 

 

Την αιτία της σύρραξης αναζητούν τώρα οι αστυνομικοί που εξετάζουν τους μαθητές που έχουν συλλάβει. Μέχρι τώρα ο 16χρονος με το μαχαίρι παραμένει άφαντος.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Φρεγάτα «Σπέτσαι» αναχωρεί για την Ερυθρά Θάλασσα - Στη Σαλαμίνα ο Δένδιας

Τη σκυτάλη παίρνει από τη Φρεγάτα «Ψαρά» παίρνει η Φρεγάτα «Σπέτσαι», στο πλαίσιο της Επιχείρησης «Ασπίδες», για την προστασία του εμπορικού στόλου από τις επιθέσεις των Χούθι, στη...

Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αλεξανδρούπολη μία υπόθεση βιασμού ενός αγοριού, μόλις 5 ετών. Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του σε νηπιαγωγείο της Α...

Φόρτωση άρθρων...