Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

Λεωφόρος Αθηνών: Αυτοκίνητο παρέσυρε 17χρονη και την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη

Ελλάδα

Σε εξαιρετικά κρίσιμα κατάσταση νοσηλεύεται το νεαρό κορίτσι που παρασύρθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (26.6.2024) στο Περιστέρι στη Λεωφόρο Αθηνών.

Το κορίτσι προσπάθησε να διασχίσει τη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Περιστερίου, λίγο πριν από το κάμπινγκ του Χαϊδαρίου, όταν άγνωστος την παρέσυρε με το όχημά του και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα. Ο οδηγός του οχήματος εξαφανίστηκε χωρίς να σταματήσει να βοηθήσει το άτυχο κορίτσι.

Την 17χρονη βοήθησαν περαστικοί που την βρήκαν πεσμένη στο οδόστρωμα και οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και ασθενοφόρο. Το ασθενοφόρο τη μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 17χρονη έχει διασωληνωθεί και η κατάστασή της κρίνεται από τους γιατρούς εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι Αρχές αναμένεται να εξετάσουν κάμερες ασφαλείας της περιοχής προσπαθώντας να διαπιστώσουν ποιος ήταν ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε την έφηβη.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκίνητο, ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται για μηχανή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Υπάρχουν και αυτοί οι Έλληνες: Κάτοικοι στην Κω χειροκροτούν τους πυροσβέστες μετά τη μάχη με τις φλόγες (βίντεο)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Κω όταν κάτοικοι του νησιού είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» στους δασοκομάντος που συμμετείχαν στη μάχη με τη φωτιά στα Καρδάμαινα. Όπως φα...

Λάρισα: Πρώην εποχικός δασοπυροσβέστης συνελήφθη για 12 εμπρησμούς από πρόθεση στον Αμπελώνα

Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος κατά πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης είναι πρώην εποχικός δασοπυροσβέστης, ως υπαίτιου για 12 εμπρησμούς στην περιοχή του Αμπελώνα της Λάρισας...

Εύβοια: Φωτιά στη Νέα Αρτάκη

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας. Οι φλόγες δασική έκταση. Η φωτιά ξέσπασε στο χωριό Βατώντα, κοντά στο γήπεδο. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυρο...

Φόρτωση άρθρων...