Κυριακή
20 Οκτωβρίου 2024

Λέσβος: Άλλα δύο πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών για το βιασμό της 13χρονης

Ελλάδα

Τον δικό της Γολγοθά φαίνεται ότι βίωνε το 13χρονο κορίτσι στη Λέσβο.
Πριν από μερικές ημέρες είχε βρει το κουράγιο και είχε καταγγείλει τον βιασμό της από δύο άνδρες 22 και 21ενός ετών. Και μάλιστα, κατέθεσε πως τις απεχθείς πράξεις τους, τις κατέγραφαν και σε βίντεο στα κινητά τους.

Στο κάδρο πλέον μπαίνουν και άλλα πρόσωπα. Σε συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η ανήλικη, αποκάλυψε πως έπεσε θύμα άλλων δύο ανδρών. Πρόκειται για έναν στρατιωτικό, 25 ετών και έναν 65χρονο.

«Είναι κατηγορούμενος για τα ίδια ακριβώς θέματα τα οποία κατηγορούνται και οι δύο πρώτοι. Δηλαδή ότι και εκείνος συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της με τη συναίνεσή της, για ένα κορίτσι που είναι αυτής της ηλικίας δεν μπορούμε να συζητάμε για συναίνεση», είπε ο Δημοσθένης Χατζηγιάννης, δικηγόρος της οικογένειας της 13χρονης.

Οι δράστες γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι, το οποίο φαίνεται πως έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα και το οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου και πραγματοποίησαν την αποτρόπαια πράξη τους, βιντεοσκοπώντας μάλιστα τα πάντα στο κινητό.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις και πορνογραφία ανηλίκων.

Η 13χρονη, όταν αντιλήφθηκε ότι το βίντεο είχε κοινοποιηθεί σε άλλα άτομα, θέλησε να βλάψει τον εαυτό της καταναλώνοντας χάπια. Παραμένει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι επιθυμεί να φύγει από το νησί.

«Ποτέ δεν ζήτησε χρήματα, ούτε της πρόσφεραν. Θέλει να φύγει από το νησί. Θέλει να φύγει από αυτό το περιβάλλον. Προτιμά να πάει σε μια δομή ανηλίκων και να ξεκινήσει μια νέα ζωή από το να μείνει στο περιβάλλον αυτό», αναφέρει το περιβάλλον της 13χρονης στο MEGA.

«Το κορίτσι είναι χάλια απλά το καλό είναι ότι θέλησε να τα πει. Το ‘πε και στην αστυνομία, το ξέρει και η ασφάλεια. Μάλιστα, είπε ο εισαγγελέας ότι θα το δουν, η δικογραφία να συγκεκριμενοποιηθεί, να ασκηθούν κάποιες διώξεις για να μην υπάρξει κάποιο κενό», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 13χρονης.

Ο πατέρας του ενός εκ των καταγγελλόμενων για βιασμό δήλωσε πως ο γιος του αρνείται τα πάντα.

«Τα μηνύματα που έχω διαβάσει εγώ, την απέρριψε ο μικρός, ο δικός μου, της λέει «είσαι πολύ μικρή» και τέτοια και δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Δεν έχει κάνει τίποτα το παιδί. Δεν έχει καμία σχέση πουθενά, ούτε έχει στο κινητό του βίντεο, ούτε τίποτα. Θα το ψάξουν έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει τίποτα», είπε.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή αν κάποιο πρόσωπο εξωθούσε σε σεξουαλική εκμετάλλευση το μικρό κορίτσι έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, αν κάποιοι γνώριζαν και σιωπούσαν, ενδεχόμενα που θυμίζουν την περίπτωση του Κολωνού, με θύμα 12χρονη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βάσω Παπανδρέου: Στο Αίγιο κηδεύτηκε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ - Την αποχαιρέτησε το «όλον ΠΑΣΟΚ»

Το τελευταίο αντίο στη Βάσω Παπανδρέου που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, σε ηλικία 80 ετών είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου, συγγενείς, φίλοι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τα οποία συμπορε...

Ταυτότητες και διαβατήρια αμφιβόλου γνησιότητας εντοπίστηκαν σε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα

Ένας τυχαίος έλεγχος της Αστυνομίας σε αλλοδαπό στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας οδήγησε στον εντοπισμό πλήθους ταυτοποιητικών εγγράφων αμφιβόλου γνησιότητ...

Φόρτωση άρθρων...