Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Λεβάντης: O Φίλης θέλει εκτέλεση στον τοίχο!

Ελλάδα

«Έχει πει πολλά ο Φίλης, που άμα τα αθροίσουμε, θέλει «εκτέλεση» στον τοίχο. Εμένα άμα πει ένας βουλευτής μου μία τρέλα, θα τον πάρω τηλέφωνο και θα του πω να προσπαθήσει να το διορθώσει» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης με αφορμή τις δηλώσεις Φίλη και για το κίνημα «Παραιτηθείτε» ενώ για τις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη είπε πως «οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι είναι πάντα κατώτεροι των περιστάσεων.

Δεν εκπλήσσομαι από τους χειρισμούς που κάνει η Γεροβασίλη. Είναι σύνηθες οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι να είναι «βασιλικότεροι του βασιλέως».

Μιλώντας στον Αlpha 989 ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ακόμη ότι είναι επιφυλακτικός απέναντι στους Παραιτηθείτε:

«Είμαι λίγο επιφυλακτικός έναντι πρωτοβουλιών, δήθεν αυθορμήτων (για το #paraitithite). Αν όντως η κοινωνία είναι κουρασμένη, νομίζω μπορεί να πάει να κάτσει οκλαδόν στο Σύνταγμα και να πει «δεν φεύγω αν δεν φύγει η κυβέρνηση». Ο Όθωνας έδωσε Σύνταγμα στην Ελλάδα όταν είδε απέξω 200.000 κόσμου. Χρειάστηκε να μαζευτεί ο κόσμος εκεί.

Άμα πάμε στο Σύνταγμα μόνο για δύο ωρίτσες και φύγει μετά ο άλλος και πάει στις δουλειές του, σιγά μην ιδρώσει το αυτί του Τσίπρα. Πρέπει να μη φύγουμε μέχρι να φύγει και να γίνει Οικουμενική. Θα μετείχα κι εγώ σε κάτι σοβαρό, αν είναι να πιέσουμε να έρθει μία Οικουμενική. Το #paraitithite και εκλογές είναι της Ν.Δ., το #paraitithite και οικουμενική θα το στήριζα.

Να κάνουμε εκλογές… πάλι μία κυβέρνηση του Μητσοτάκη με 152 έδρες θα έρθει. Να διώξουμε τον Τσίπρα με 153 και να φέρουμε τον Μητσοτάκη με 152, ποιο το όφελος;», ήταν το σχόλιο του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων για τη σημερινή συγκέντρωση.

Αναφέρθηκε στα ποσοστά των δημοσκοπήσεων λέγοντας: «Αν δούμε από τα γκάλοπ, από 35% που είχε ο Τσίπρας τον Σεπτέμβριο, έχει πάει στο 15%. Με αναγωγή πάει στο 20%. Ο Μητσοτάκης με 24% πάει στο 30% με την αναγωγή.

Για τα ενδεχόμενα σενάρια συνεργασιών, ο κος Λεβέντης είπε: «Στη Ν.Δ. κουμάντο κάνει ακόμα ο Σαμαράς που θέλει άνοιγμα προς το σημιτικό στρατόπεδο. Θεωρώ ότι ο Σημίτης ήταν μια προσωπικότητα αλλά ο λαός τον μισεί επειδή τον συνδέει με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άλιμος: Αγνοείται 16χρονος κολυμβητής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στο Λιμενικό, μετά από την εξαφάνιση ενός 16χρονου κολυμβητή στην Μαρίνα Αλίμου. Πληροφορίες του Λιμενικού αναφέρουν ότι πρόκειται για έν...

Κατρακύλα χωρίς τέλος για ΣΥΡΙΖΑ – Προβάδισμα Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Την κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μία ακόμα δημοσκόπηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου των πολιτών βρίσκεται ξεκάθαρα στην πέμπτη θέση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμ...

Φόρτωση άρθρων...