Παρασκευή
18 Απριλίου 2025

Λιζέτα Νικολάου: Διασωληνωμένη στην Εντατική η τραγουδίστρια έπειτα από ατύχημα

Διασωληνωμένη στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά, έπειτα από σοβαρό ατύχημα, βρίσκεται από την προηγούμενη Παρασκευή η Λιζέτα Νικολάου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η αγαπημένη τραγουδίστρια διακομίστηκε με ασθενοφόρο, έπειτα από πτώση από τις σκάλες.

Θέλοντας να επισκεφτεί την τουαλέτα ενός καταστήματος, γλίστρησε από τις σκάλες και πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Από εκείνη τη στιγμή η κατάστασή της θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso από οικεία της πρόσωπα, όμως επειδή τίποτα δεν είναι δυνατότερο από τη θέληση του ανθρώπου, όλοι ελπίζουν ότι η Λιζέτα θα φανεί δυνατή και θα «ξυπνήσει».

Από την πλευρά της οικογένειας υπάρχει απόλυτη διακριτικότητα και δεν θέλησαν να προβούν σε δηλώσεις αναφορικά με την κατάστασή της. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της έγινε την περασμένη εβδομάδα σε συναυλία στη Γλυφάδα μαζί με τη στενή της φίλη, Ελένη Ροδά.

Η Λιζέτα Νικολάου άρχισε την καριέρα της από την Θεσσαλονίκη. Συνεργάστηκε με τον Στράτο Διονυσίου και βρέθηκε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με τον κορυφαίο, Γιάννη Μαρκόπουλο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Girls & Boys» στο Θέατρο Βασιλάκου - Μαριάννα Τόλη

Θεατρικός μονόλογος του Dennis Kelly, με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη, σε σκηνοθεσία Λητώς Τριανταφυλλίδου / Η πρεμιέρα πλησιάζει / Από 28 Απριλίου έως 27 Μαΐου 2025, κάθε Δευτέρα και Τρ...

«Αλλαγή: Μέθοδος» στο θέατρο Φούρνος

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του ΕΝΤΟΥΑΡ ΛΟΥΙ / Από την Εταιρία Θεάτρου «Νεάπολις» / Παράταση παραστάσεων και μετά το Πάσχα λόγω επιτυχίας / Για 5 μόνο παραστάσεις

Φόρτωση άρθρων...