Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Λογαριασμός 12.000 ευρώ χωρίς απόδειξη και στη συναυλία του Ρουβά στη Μύκονο

Ελλάδα

Η αιφνιδιαστική έφοδος ειδικού κλιμακίου εφοριακών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων στις 27 Ιουλίου ημέρα που έδινε συναυλία στο beach bar RAKKAN στη Μύκονο ο Σάκης Ρουβάς έπιασε λαβράκια.

Οι εφοριακοί που έλεγξαν τα τραπέζια των θαμώνων διαπίστωσαν πλήθος φορολογικών παραβάσεων με κυριότερη τη μη έκδοση 12 αποδείξεων εκ των οποίων η μικρότερη ήταν αξίας 500 ευρώ και η μεγαλύτερη 12.000 ευρώ.

Στην περίπτωση αυτή, μετά την πρόσφατη τροποποίηση του νόμου περί προστίμων για μη έκδοση αποδείξεων 500 ευρώ και άνω έρχεται σφράγισμα ενός μηνός (και παραπάνω) στο κατάστημα.

Ανάλογο λουκέτο περιμένει και το μπαρ La Louna στην Αντίπαρο όπου δεν κόπηκαν 80 αποδείξεις συνολικής αξίας άνω των 500 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις, όπως και σε αυτή της Ρόδου όπου μπράβοι καταστήματος έδιωξαν κακήν κακώς ελεγκτές που ζήτησαν να κάνουν έλεγχο οι επιχειρηματίες έχουν δικαίωμα ένστασης εντός 20 ημερών. Αρα τυχόν λουκέτα θα αναμένονται μετά την παρέλευση του 20ημέρου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο στην Εύβοια: Φορτηγό συγκρούστηκε με μηχανή – Τραυματίστηκε γυναίκα (Photos)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στα φανάρια της Νέας Λαμψάκου στην Εύβοια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline φορτηγό συγκ...

Φωτιά στη Σάμο (Videos)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε καλαμιές στο Ποτοκάκι της Σάμου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή. Για την κατάσβεση της φωτιάς...

Φόρτωση άρθρων...