Σαββάτο
05 Οκτωβρίου 2024

Λουκίλα Καρρέρ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα

Ελλάδα

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα έκανε η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ.

Ήταν στο πλευρό του μέχρι το τέλος, ενώ όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο σπουδαίος συνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της.

«Τον ευχαριστώ για όσα ζήσαμε. Είχε σταματήσει να τρώει και να πίνει τις τελευταίες τρεις μέρες. "Πιες λίγο νερό", του λέω να ξαναγυρίσουμε στη ζωή μας. Του είπα πόσο ωραία χρόνια πέρασα, ευχαριστώ για όλα, για το παιδί μας, για όλα», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Άκουσε αυτό που ήθελε και κάνει ένα "ααχ" και κατέρρευσε. Ήταν ευλογημένο το τέλος, λες και το ήξερα και του έκανα αυτή την ερωτική εξομολόγηση».

Όπως είπε κλείνοντας, θεωρεί «ευλογία» το ότι άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της. «Έφυγε στην αγκαλιά μου, αυτό είναι ευλογία», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στην Αμαλιάδα: Θα υποβληθεί και σε δεύτερο χειρουργείο ο τραυματισμένος πυροσβέστης

Στην ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται ο 35χρονος πυροσβέστης από την 6η Ομάδα Δασοκομάντος που τραυματίστηκε χθες σοβαρά στο αριστερό πόδι κα...

Ζημιές από την κακοκαιρία Κασσάνδρα στο Στράτο Αγρινίου - Πληροφορίες για αγνοούμενο

Η κακοκαιρία «Κασσάνδρα» πλήττει τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές, ενώ ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα προβλήματα. Η επιδείνωση αναμένεται ...

Φόρτωση άρθρων...