Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Λοβέρδος: Δεν θα βρει δεκανίκι στο ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα

Χωρίς να σχολιάσει τις διαρροές που φέρουν το ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει τον εκλογικό νόμο, ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε σήμερα στον ΣΚΑΪ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρει "δεκανίκι" στο κίνημα.

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο: Δεν σχολιάζουμε διαρροές, δεν είμαστε παπατζήδες. Eίναι εξευτελιστικό αυτό που κάνουν. Μας αφορά το σχέδιο νόμου.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι "είναι φανερό ότι μας προτιμούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους προτιμάμε όμως εμείς. Λένε ότι έχουν πρόβλημα με τον Λοβέρδο αλλά δεν έχουμε με τους άλλους. Προχθές στη Βουλή ο κ. Σκουρλέτης τους έκανε τέσσερις πέντε αυτούς που έχουν πρόβλημα".

Σύμφωνα, επίσης, με τον κ. Λοβέρδο: Το 95% των δυνάμεών μας δεν θέλει ούτε να τους βλέπει. Αυτό που έχουν κάνει έχει πολιτικό κόστος. Δεν μπορούν να ανταλλάξουν ούτε μια κουβέντα. Προσπαθώ να κρατήσω τους τόνους πιο χαμηλά απ΄όσο ζητούν οι ψηφοφόροι. Δεν θα ξεπλυθεί με αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχέση, επίσης, με τον εκλογικό νόμο, ο βουλευτής δήλωσε ότι η πρόταση γίνεται "εκ του πονηρού": Αυτά γίνονται εν ψυχρώ ποτέ εν θερμώ. Μόλις κερδίζεις τις εκλογές, αλλάζεις τον εκλογικό νόμο. Τώρα όλοι λένε ότι εμποδίζεις τον πρώτο να κάνει κυβέρνηση. Είναι εκ των πονηρού και εν θερμώ η πρότασή τους. Όσο περνά ο καιρός θα εξατμίζεται η δυναμή του και θέλει ακυβερνησία. Δεν θα βρει δεκανίκι σε εμάς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Κατσουρή: Αντιμέτωποι με κακούργημα 5 αστυνομικοί για την είσοδο των Κροατών οπαδών στην Ελλάδα

Αντιμέτωποι με το κακούργημα της έκθεσης σε κίνδυνο με ενδεχόμενο δόλο είναι πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την οργανωμένη έλευση των Κροατών οπαδών στην Ελλάδα, γ...

Ανδρουλάκης: Στο debate θα πρέπει να δεσμευτούν όλοι οι υποψήφιοι ότι θα είναι στα εθνικά ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Τη Σπάρτη επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης. «Όντως υπάρχει σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Δεν έπεσε, όμως, από την Ακρόπολη ούτε την έφερε ο ...

Φόρτωση άρθρων...